Terug naar de app store

Shoxl Webshop

Met Shoxl B2B Webshops voor Exact Online breidt u Exact uit met alle faciliteiten die nodig zijn voor succesvolle e-commerce: webshop, klantportaal, CMS en PIM.

Door de directe integratie creëert u snel een nieuw verkoop- en servicekanaal, zonder enige consequentie voor de wijze waarop u gewend bent te werken.

De integratie met Exact is automatisch en 100%. U bepaalt welke klanten toegang krijgen. Uw klanten zien hun eigen prijzen, hoe complex uw prijsopbouw ook is. De voorraad is inzichtelijk. Orders stromen direct Exact in en handelt u af zoals elke andere order.

Shoxl is een ideale oplossing voor B2B (groothandels en producenten), volledig onafhankelijk van de branche waarin u opereert.
Shoxl is een volledig standaardoplossing, maar met zoveel instellingsmogelijkheden en designs dat het product vrijwel altijd volledig op uw situatie kan worden toegesneden.
Een investering is het Shoxl e-commerce raamwerk heeft een zeer korte terugverdientijd. U bespaart op marketing- en verkoopkosten, ontlast uw verkoop binnendienst, en geeft uw klanten directe toegang tot orderstatus en facturen.

Meer informatie
Logo Shoxl Webshop
Terug naar de app store

Shoxl Webshop

Categorie:
E-Commerce
Gemaakt door:
Shoxl