Terug naar de App Store

Caseware Financial Connector

DE FEITEN
Voor de financiële administratie en het samenstellen van de jaarrekening worden verschillende, gespecialiseerde softwarepakketten gebruikt. Het handmatig exporteren van gegevens uit het ene pakket naar het andere is vaak een lastige klus. Niet alleen omdat het tijdrovend is, maar ook omdat de kans op fouten toeneemt.

DE OPLOSSING
De Caseware Cloud Connector lost dit probleem snel en eenvoudig op. Deze toepassing legt een dynamische koppeling tussen uw financiële administratie in Exact Online en de SAMENSTEL+ en ADV+ app in het CaseWare Cloud platform. Het uitwisselen van gegevens gaat daarna vanzelf.

DE PRAKTIJK
De Caseware Coud Connector wordt direct gestart vanuit de gebruikte Cloud app. Na het doorlopen van een simpele wizard worden grootboeksaldi en -mutaties tot op detailniveau uitgewisseld. Saldi en Mutaties tot wel 5 jaar terug. Gegevens worden volledig gesynchroniseerd en de beginbalans klopt.

DE SOFTWARE
De Caseware Cloud Connector is standaard aanwezig in onze Cloud Apps voor het importeren van (financiële) data uit de Exact Online administratie.

Neem contact op
Logo Caseware Financial Connector
Terug naar de App Store

Caseware Financial Connector

Categorie:
Financiën
Gemaakt door:
CaseWare Belgium & Luxembourg

Neem contact op