Veilig en betrouwbaar online werken Veilig en betrouwbaar online werken

Veilig werken. Zonder in te leveren op gemak.

Beveiliging van topniveau

Exact werkt samen met Rackspace, een gecertificeerde hostingprovider. Hun datacentra staan bekend als de veiligste ter wereld. Werken in Exact gaat via een beveiligde verbinding, versleuteld volgens industriële standaarden. Onafhankelijke experts testten onze beveiliging. We zijn dan ook trotse bezitters van het ISAE 3402 Type 1 certificaat.

Betrouwbaarheid boven alles

We zorgen voor een beschikbaarheid van minimaal 99,6% per maand, exclusief geplande onderhoudsperiodes (hieronder staat meer informatie over de onderhoudsperiodes). ‘Beschikbaarheid’ wordt gedefinieerd als de tijd gedurende welke Exact beschikbaar is op internet via de door ons beschikbaar gestelde URL. Eens per minuut bepalen we door middel van controletools of het systeem beschikbaar is. We plaatsen de beschikbaarheidsstatistieken van de huidige periode en eerdere perioden op onze website.

Bekijk de beschikbaarheidsstatistieken

Het normale onderhoud vindt elke werkdag plaats tussen 4u00 en 4u30. Als er ander onderhoud wordt gepland, zullen we dit minimaal drie dagen van tevoren publiceren op uw inlogpagina van Exact. Als zich een noodsituatie voordoet waardoor we het systeem offline moeten halen, moeten we deze stap mogelijk zetten zonder u vooraf op de hoogte te stellen. In dat geval zullen we trachten om met u te communiceren via bepaalde webportals, of brengen onze teams u direct op de hoogte.

ISAE 3402, VeriSign secure, hosted by Rackspace

Uw betaalgegevens zijn veilig

Exact heeft Adyen geselecteerd als speciale partner voor betalingen. Hierdoor kunnen wij zeer veilige betalingsmogelijkheden aanbieden. Uw informatie wordt eerst versleuteld, dan naar Adyen gestuurd en op hun servers opgeslagen. Veilig? Zeker weten! Het Adyen-platform voldoet aan de hoogste veiligheids- en stabiliteitsvereisten en hun betalingsplatform is PCI (Payment Card Industry) Level 1-gecertificeerd.

Adyen is een Nederlands bedrijf dat op 6 continenten werkt voor een groot aantal zeer veeleisende klanten. Adyen is als betalingsinstelling geregistreerd en wordt gecontroleerd door de Europese richtlijn voor betaaldiensten (Payment Service Directive). Meer informatie.

Wel de lusten, niet de lasten

Dankzij de talloze beveiligingsmaatregelen die wij en onze partners nemen, zijn alle bedrijfsgegevens gewapend tegen brand, diefstal en falende hardware. Zelf grote IT-investeringen maken, hoeft dus niet. Met Exact profiteren ondernemers van maximale beveiliging tegen een fractie van de kosten. En dat alles zonder in te leveren op gebruiksgemak.

Meer weten? Kijk dan bij de veelgestelde vragen over de beveiliging van Exact.1 Wij kunnen de noodback-ups van Rackspace vanwege veiligheidsredenen niet aan u geven. Kijk bij de veelgestelde vragen voor meer informatie.

Bel direct Chat
Exact. Focus on what's next.