Overgenomen bedrijven worden An Exact Company

Onze antennes staan altijd op innovatie gericht, zodat we meegroeien met de ontwikkelingen in de markt en de behoeften van onze klanten. We streven dat na door ons zelfstandig te ontwikkelen en onze portefeuille te versterken met overnames. Die bieden ons de kans om ons speelveld te vergroten, terwijl we ook kennis en expertise van de lokale markt in huis halen. We geloven dat die kennis essentieel is om meerwaarde te creëren.

Exact heeft in de afgelopen jaren verschillende belangrijke acquisities doorgevoerd, waaronder Gripp, Horeko, Officient, Venice, WinBooks en weclapp.

Sommige van die overnames zijn na verloop van tijd geïntegreerd in de Exact-organisatie en daarmee onderdeel van onze productenportefeuille, zoals Reeleezee (NL), SRXP (NL), Proquro en bouw7.

We geloven dat we samen meer waarde kunnen creëren. Voor specifieke sectoren, met innovatieve oplossingen, of door een geïntegreerde suite aan te bieden, zoals voor accountants.

Overzicht van de Exact companies

Go2UBL is actief in Nederland en maakt het mogelijk om met één druk op de knop een aankoopdocument om te zetten in UBL-formaat en in bijna elk boekhoudprogramma te laten verschijnen.

Bezoek de website van go2UBL
Horeko is actief in België en Nederland en biedt softwareoplossingen voor horecabedrijven.

Bezoek de website van Horeko
Gripp is actief in België en Nederland en levert bedrijfssoftware voor dienstverleners met ambitie.

Bezoek de website van Gripp
Officient is actief in België en ontwikkelt bedrijfssoftware om de HR-administratie te stroomlijnen.

Bezoek de website van Officient
Weclapp is actief in de DACH-regio en biedt ERP en boekhoudsoftware in de cloud.

Bezoek de website van weclapp
BE Select your country