Nieuws

Bevraging voor Exact Officium Universalis Award 2022 gestart

Bevraging voor Exact Officium Universalis Award 2022 gestart

In oktober wordt de Officium Universalis Award opnieuw uitgereikt aan de Belgische accountantskantoren die zich het meest onderscheiden op het vlak van ondersteuning en innovatie. De winnaars, die door hun klanten werden verkozen, vervullen een voortrekkersrol in de veranderende accountancywereld. Bovendien helpen ze hun klanten om succesvol te zijn en maximale groei te realiseren.

Klanten bepalen de winnaars!

De winnaars van de Officium Universalis Award worden bepaald aan de hand van een bevraging die momenteel wordt uitgevoerd bij ruim 10.000 ondernemers. Ze beoordelen de kwaliteit en de omvang van de dienstverlening en de ondersteuning van hun accountantskantoor. De bevraging wordt uitgevoerd door een onafhankelijk onderzoekbureau in opdracht van Exact, leverancier van businesssoftware. Op basis van de resultaten worden de 5 beste kantoren van België geselecteerd. 

Sigrid Jansegers, Sales Director bij Exact Belgium, over de award: “Met de Officium Universalis Award willen we accountantskantoren die zich onderscheiden op het vlak van innovatie, sectorkennis, digitalisering en ondersteuning, de erkenning geven die ze verdienen. Met behulp van slimme software ondersteunen we accountantskantoren zodat ze hun klanten een realtime overzicht van hun cijfers kunnen bieden. Aan de hand daarvan kan dan snel en nauwkeurig worden vooruitgekeken en geanticipeerd. Zo kan elke accountant relevant advies geven aan kmo’s en kunnen ondernemers de beste beslissingen nemen.”

De winnaars van 2021

In december 2021 kregen de 5 winnaars van vorig jaar hun award feestelijk overhandigd. Bekijk de video’s hier. Op basis van beoordelingen van klanten vielen de kantoren van Titeca, Crowe Spark, Kris Pyl & Partners, UNNU en VGD in de prijzen.
De winnaars van de editie 2022 worden op 13 oktober bekendgemaakt tijdens een exclusief evenement, georganiseerd door Exact Belgium. De winnaars en de algemene resultaten van de bevraging zullen via de media worden bekendgemaakt. 

Waarvoor staat de Officium Universalis Award?
Waarvoor de prijs staat en meer informatie over de Award vind je op de website van Exact.

BE Select your country