Ondernemen

Geen stress meer om je boekhouding met No Hands Accounting

no_hands_accounting

Geen enkele ondernemer ontsnapt eraan: de boekhouding. Een tijdrovend werkje dat voor een hoge administratieve druk zorgt. Wist je dat kmo's gemiddeld 8,6 uur per maand werken aan het bijhouden van hun boekhouding? Als je elke maand zoveel tijd in de boekhouding steekt, zou je toch voldoende inzicht in de cijfers van je bedrijf mogen verwachten, niet? Helaas is dat niet zo. Maar ... wij hebben de oplossing! Onze software doet het werk voor jou. Van automatische factuurverwerking tot het automatisch aanmaken van terugkerende boekingen: No Hands Accounting neemt het allemaal uit handen. Hoe? We leggen het je uit.

De 'oude' manier van werken

Laten we eerst naar het oude proces kijken: het manuele werk. Het begint allemaal bij de aanlevering. Zodra je een PDF-factuur ontvangt via mail, moet je die eerst downloaden en uploaden in je boekhoudomgeving. Maar dan ben je nog niet klaar. Vervolgens moet je de factuur met de hand overtikken, met het risico dat je fouten maakt. Nadat je de factuur in het systeem hebt gezet, is het tijd om de factuur door te sturen naar de juiste mensen om de nodige goedkeuringen te verzamelen. En dan is het eindelijk tijd om de factuur te verwerken en te betalen. Dat is een hoop gedoe met veel manueel werk.

Maak het jezelf gemakkelijk met No Hands accounting

Wanneer je gebruikmaakt van onze Samenwerken-software voor No Hands Accounting verlopen al die stappen automatisch. Zo kan je facturen en bonnen vanuit je mailbox automatisch laten doorsturen naar Exact Online of scannen via onze mobiele app waarna ze direct in je boekhoudsoftware terechtkomen. Werk je met e-facturen? Dan ontvang je die direct in Exact Online. Zodra de factuur binnen is, kan je ze desgewenst automatisch doorsturen naar onze scanservice. Vervolgens wordt de factuur met behulp van slimme software omgezet in een boekingsvoorstel. Het enige wat jij moet doen is het boekingsvoorstel controleren en laten aanmaken als boeking. Maar ook hier kan je ervoor kiezen om dat te automatiseren. Aan de hand van je gewenste goedkeuringsstappen wordt de factuur doorgestuurd naar de juiste persoon. Zijn alle nodige goedkeuringen binnen? Dan wordt de aangemaakte boeking automatisch verwerkt en klaargezet voor betaling. Naast het automatisch factureren zorgt de software er ook voor dat alle nodige gegevens voor een boeking worden ingevuld. Zo simpel is het!

Wat is er nieuw binnen No Hands Accounting?

Wist je dat je met No Hands Accounting nu ook facturen kan goedkeuren? Zo krijg je meer grip op je factuurbeheer. Je ziet nu ook alleen de facturen die je moet goedkeuren of die je recent goedgekeurd hebt. Je kan ook je gekoppelde accountant betrekken bij het goedkeuringsproces en gemakkelijk goedkeuringsrechten toekennen aan de verschillende gebruikers. Werk je met Exact Online Handel, Projectmanagement of Productie? Dan kan je nu ook aankoopfacturen laten toewijzen aan de verantwoordelijke aankoper en/of projectmanager.

Iets voor jou?

Minimaliseer manueel werk en concentreer je op waar jij goed in bent: ondernemen! Dankzij No Hands Accounting heb je nooit handen te kort en heb je op elk moment van de dag inzicht in alle actuele cijfers. Overtuigd van onze Samenwerken-software? De software is beschikbaar voor alle Exact Online-producten zoals Boekhouden, Industry Solutions en Accountancy.

BE Select your country