Accountancy

Exact Mijn [Kantoor]: eenvoudig samenwerken met ondernemers

Aanleveren en verwerken van bonnen en facturen kan best frustrerend zijn. Voor accountants- en boekhoudkantoren, maar ook voor klanten. Ga maar na: uw klant heeft het druk met zijn bedrijf waardoor hij de boekhouding nogal eens vergeet. U zit te wachten op zijn gegevens en kunt dus niet verder met uw taak. Dat is nu voorbij dankzij de introductie van Exact Mijn [Kantoor].

Opvolger

Mijn [Kantoor] is de opvolger van Exact Starter. Uw klanten leveren gemakkelijk hun boekhouding digitaal bij u aan via hun laptop of mobiele app. Het bonnetje komt vervolgens in de juiste boekhouding bij u op kantoor. U kunt dat eenvoudig verwerken en de boekhouding is up-to-date.

Inzicht

Zelfs als uw klant onderweg is (denk aan brandstofbonnetjes bij het tankstation), kan hij zijn facturen al meteen doorgeven. Meer up-to-date kan niet. De cockpit in de Mijn [Kantoor]-app geeft inzicht in de actuele bedrijfsresultaten en openstaande posten. Bovendien kunt u daarbij inzoomen op de opbouw van de omzet. Maar er kan nog meer! Denk aan de goedkeuring van aankoopfacturen door uw klant voordat u ze betaalbaar stelt. U kunt ook berichten uitwisselen met uw klant.

Voorzien van logo en naam

Verhoog uw zichtbaarheid door de software te voorzien van uw kantoornaam en logo. Uw klant ziet dus niet Mijn [Kantoor] staan maar bijvoorbeeld Mijn Accountants en Adviseurs. Start uw klant de mobiele app, dan ziet hij uw logo. Uw persoonlijke huisstijl geeft u ook mee aan de uitnodiging om met de software te werken en aan de loginpagina.

  

Facturatie

Uw klanten hebben toegang tot hun contacten in CRM. Facturen (en herinneringen) maken en uitsturen doet uw klant in een handomdraai. Aankoopfacturen direct betalen via de bankkoppeling? Geen probleem! De factuurgegevens staan direct automatisch als verkoopboekingen in de boekhouding. Dat scheelt u en uw klant een hoop manueel werk. 


Nodig klanten snel uit voor Mijn [Kantoor]

Enthousiast? Ga naar de Accountancy Cockpit of een specifieke contactfiche en nodig uw klant uit om gebruik te maken van deze samenwerkingsomgeving. Na activering volgt er een uitleg van enkele minuten via e-learning. Zo kunnen u en uw klanten snel aan de slag met efficiënt samenwerken. Zie Exact Mijn [Kantoor] als de kickstart voor selfservicedienstverlening.

Ontdek Mijn [Kantoor]

Author image
Erik Ledeboer

Erik heeft meer dan 10 jaar Exact ervaring in diverse disciplines. Momenteel is hij Principal Solution Marketing en nauw betrokken bij allerlei productinnovaties in Exact Online. Met name op gebied van de digitale samenwerking tussen accountant en klant.

BE Select your country