Accountancy

Binnenkort: Workflow (onderdeel van de nieuwe Practice Management oplossing)

Binnenkort: Workflow (onderdeel van de nieuwe Practice Management oplossing)

Onze nieuwe Practice Management oplossing is klaar voor lancering in het vierde kwartaal en er volgt ook snel een verbeterde versie van Workflow management, in het zog van eerdere introducties van CRM, Document Management en Uren & Facturen.

Controle is het doel


Alles draait om controle. Als accountant wil dat zeggen dat je zo efficiënt mogelijk met je klanten en collega’s wilt samenwerken om zonder uitzondering alle deadlines te halen. Het geheim hier is transparantie: weten wie verantwoordelijk is voor welke taak, wanneer, met welke informatie en wat de status is.

Haal alle twijfel weg


Hier komt Workflow Management in het spel. Speciaal ontwikkeld om je in staat te stellen het overzicht te bewaren bij elke taak. Zowel taken die verband houden met opdrachten van je klanten als meer CRM-gerelateerde taken. En omdat het deel uitmaakt van Exact, dus in de cloud, heb je geen bureau nodig om op de hoogte te blijven. Dus ook als jij of jouw collega’s niet altijd op kantoor zijn dan nog blijft iedereen overzicht houden.

Aanpassen volgens je noden


Uiteraard is het zo dat verschillende accountancy acties tot verschillende activiteiten leiden. Practice Management biedt de mogelijkheid je eigen workflow en taken te gaan bepalen. Een standaard set algemene taken zoals jaarrapporten en BTW aangiftes voorbereiden is voor iedereen inbegrepen.

De kost van missende informatie


Hier is een duidelijke statistiek: in sommige gevallen is 30% van de accountancykosten het gevolg van niet-gestroomlijnde processen. Processen waar iemand aan begint maar die niet af te werken zijn door een gebrek aan informatie. Misschien heeft een klant niet alle bestanden aangeleverd? Of de nodige gegevens zitten in de inbox van een collega die met vakantie is? Practice Management laat je toe deze kosten drastisch te verminderen.

Klaar om je praktische taken efficiënter te beheren?


De nieuwe complete Practice Management oplossing zal alles veranderen. Meer integratie, meer samenwerking, meer controle. Deze nieuwe generatie efficiënte workflow-processen zouden wel eens een revolutie kunnen teweegbrengen in onze volledige manier van werken. Ben je klaar voor een hoger niveau?
De nieuwe workflow mogelijkheden gaan deel uitmaken van de nieuwe Premium editie waar ook het nieuwe Uren & Facturen in zit. Klik hier om controle te krijgen – en die ook te houden.

Author image
Erik Ledeboer

Erik heeft meer dan 10 jaar Exact ervaring in diverse disciplines. Momenteel is hij Principal Solution Marketing en nauw betrokken bij allerlei productinnovaties in Exact Online. Met name op gebied van de digitale samenwerking tussen accountant en klant.

BE Select your country