IT-trends van 2022 uitgelicht

Anno 2022 vliegen de IT-trends je om de oren. Van hyperautomation, big data, cybersecurity tot kunstmatige intelligentie. Maar wat houden die trends nu in? En hoe relevant zijn ze voor jou? Exact zoekt het voor je uit! Elk kwartaal lichten wij een IT-trend voor je uit en hoe ook jij hiervan kan profiteren.

De volgende stap in automatisering: Hyperautomation

Boekhouding, logistieke processen, het invoeren van uren. De kans is groot dat je al heel wat processen hebt geautomatiseerd binnen je organisatie. Een goed begin! Maar het kan nog veel efficiënter met behulp van hyperautomation. Door slimme technologieën kunnen we patronen ontdekken en het menselijk gedrag nabootsen. Dat leidt tot een volledig geoptimaliseerd bedrijf.

Cybersecurity: Doe je digitale deur op slot  

Via het internet zijn computers, netwerken en apparaten steeds meer met elkaar verbonden. Handig! Maar het goed beveiligen van die IT-infrastructuur is enorm belangrijk. Je wil tenslotte niet dat iedereen zomaar toegang heeft tot jouw gegevens. Laat daarom je digitale achterdeur niet open staan. 

IT-trends

De eerste twee trends staan hierboven al voor je klaar: Hyperautomation en Cybersecurity. De volgende IT-trend die we in het derde kwartaal uitlichten staat in het teken van uniforme data. Benieuwd? Blijf op de hoogte!

BE Select your country