Meer functionaliteiten, meer inzicht

Met de Premium edities van Exact Online beschik je over een flexibele interface waarmee onze slimme software aansluit op jouw unieke bedrijfsprocessen. Daarmee kan je eenvoudig manuele handelingen naar eigen inzicht automatiseren. Zo kan je werken op de manier die voor jou het meest logisch is. Zo werk je efficiënter, lever je betere prestaties en verhoog je je productiviteit.

Premium is dé keuze voor ondernemers die meer inzicht uit hun software willen halen en het verschil willen maken.

De voordelen van
de Premium edities van Exact Online

Fiscale software voor Accountants

Aanpasbaar naar eigen inzicht

Dankzij de flexibiliteit pas je eenvoudig zelf onderdelen van de software aan, op basis van je specifieke behoeften. Zo kan je zelf extra velden, filters en menupaden toevoegen aan belangrijke stamgegevens. Werk op de manier die voor jou het meest logisch is, zonder dat je de werkwijze hoeft aan te passen aan de software.

Aanpasbare Power BI dashboards

Met Premium heb je meer inzicht dan ooit tevoren. Creëer inzicht in de gegevens die voor jou belangrijk zijn dankzij de ingebouwde en aanpasbare Power BI dashboards. Zo hoef je niet meer te worstelen om de juiste informatie uit het systeem te halen. Hierdoor kan je snel reageren op veranderingen en op gegevens gebaseerde beslissingen nemen.

Slimme procesautomatisering

Taken en handelingen die vroeger manueel moesten worden uitgevoerd, kunnen nu automatisch worden afgehandeld door de software. En jij bepaalt de voorwaarden voor hoe dat moet gebeuren. Bespaar tijd en voorkom fouten door het weg-automatiseren van onnodige handelingen. Zo wordt je onderneming productiever.

Toekomstbestendig groeien

Dé oplossing voor middelgrote bedrijven met meer transacties en geavanceerde processen. Dit helpt jouw onderneming verder te groeien en continuïteit te waarborgen met één veilige online oplossing. Exact groeit met je mee.

Deze bedrijven vertrouwen op de software van Exact

  • XXL Nutrition
  • Baktotaal Bouwhuis
  • Sorma Group
  • DENS

KlantverhalenXXL Nutrition

Wij zochten een oplossing die onze groei kan bijhouden. Met de nieuwe editie Exact Online Handel Premium hebben we die gevonden.

KlantverhalenBaktotaal Bouwhuis

Via Exact Online Handel Premium gaan dagelijks meer dan 10.000 verschillende producten naar onze bakliefhebbers. Elke dag weer, en razendsnel geleverd!

KlantverhalenSorma Group

De impact van Premium heeft alleen maar voordelen gehad. Nu zie ik, maandelijks of dagelijks, op realtime basis mijn gegevens. Zo kunnen we onder andere dashboards naar eigen inzicht configureren om een beter beeld te krijgen van wat in de software gebeurt.

KlantverhalenDENS

Om de energietransitie een boost te kunnen, geven zullen we op veel grotere schaal moeten werken. De Premium editie van Exact Online helpt ons om dat te concretiseren.

De Premium editie voor jouw sector

De Premium edities van Exact Online zijn er nu voor jouw sector.
Met de meest complete en innovatieve editie kan je het maximale uit je bedrijf halen.

BE Select your country