Snel en eenvoudig werken met de apps van Exact

Altijd en overal kunnen werken én direct inzicht in uw bedrijfsprocessen. De mobiele apps van Exact maken het mogelijk. De apps zijn gebruiksvriendelijk, snel, veilig en voor elke medewerker toegankelijk. Zo bespaart u tijd en geld. Ontdek welke apps we u te bieden hebben.

Exact Online App

Met de Exact Online App heb je altijd en overal toegang tot je financiële gegevens, openstaande posten en andere belangrijke data. Je kan snel een factuur of bonnetje scannen en aan je boekhouding toevoegen, makkelijk gewerkte uren bijhouden, je loonstrook bekijken of verlof aanvragen. Met de Exact Online App werk je slimmer en efficiënter en ben je direct op de hoogte van de meest belangrijke cijfers uit je boekhouding.

Download de Exact Online App voor:

Exact Online Voorraadbeheer App

Krijg meer grip op uw magazijn met de vernieuwde Exact Online Voorraadbeheerapp en zorg dat uw voorraad altijd up-to-date is. Met de vernieuwde versie van de app kunt u eenvoudig digitaal orderpicken en worden goederenontvangsten en locatieverplaatsingen ondersteund. Bovendien kunt u nieuwe voorraadtellingen aanmaken en potentiële fouten vermijden met behulp van de ingebouwde barcodescanner. 

Download Exact Online Voorraadbeheer app voor

Exact bouw7 apps

Exact Online Bouw App

Beheer uw projecten vanop uw tablet, smartphone of computer. De apps van Exact Online Bouw verbinden uw kantoor met de werklocatie. Vanop uw smartphone en tablet registreert u eenvoudig alle informatie bij de bron, zoals uren, materiaal, afval, leverbonnen en contracten. Alle informatie kan meteen worden ingekeken op kantoor. Tegelijk is informatie die op kantoor wordt verwerkt, zoals planning en werkbonnen, meteen zichtbaar in de mobiele app. Of u nu op de werf, onderweg of thuis bent ... met de handige apps van Exact Online Bouw heeft u alle relevante informatie binnen handbereik.

Download de Exact Online Bouw app voor:

Exact Field Service H App

Geen gesleep meer met documenten, handleidingen en werkbonnen. Met de Exact Field Service H-app hebben onderhoudsmedewerkers op locatie bij de klant zicht op alle relevante informatie – met en zonder internetverbinding. Denk aan onderhoudsorders, onderhoudsgeschiedenis van de klant, documentatie en handleidingen. Geef uw onderhoudsmedewerkers mobiele toegang tot alle relevante informatie die ze nodig hebben, gecombineerd in één intuïtieve app.

Download Exact Field Service H App voor:

Exact Synergy App

Met de algemene app voor Exact Synergy heeft u toegang tot alle basisfunctionaliteiten die in Synergy beschikbaar zijn, zoals workflow, documenten en timelines. Ook de CRM- en Self Service-functionaliteiten zitten in de handige app. En niet te vergeten de functionaliteiten van de Hour Entry-app. Van het aanvragen van een vrije dag, het indienen van een onkostennota tot de laatste informatie over uw klant ... u vindt razendsnel de juiste informatie in de alomvattende app.

Download Exact Synergy App voor:

BE Select your country