De volgende stap in automatisering: Hyperautomation

Manuele en terugkerende handelingen vervangen. Zodat u uw werk sneller, beter of met minder moeite kunt doen. Klinkt goed, niet? Automatisering maakt het mogelijk. En dan hebben we het niet zomaar over automatisering. Bij Exact helpen we u met 'hyperautomation'. Dat is de volgende stap in automatisering.

Laat de softwarerobots het werk doen

Met Exact RPA (Robotic Process Automation) haalt u in geen tijd routinematige handelingen uit uw processen. De robot neemt die werkzaamheden snel van u over, verbindt systemen en maakt informatie uit verschillende bronnen voor u inzichtelijk. Bovendien zijn robots nooit ziek, klagen ze niet en leveren ze constant eenzelfde hoge kwaliteit. Zo bespaart u flink wat tijd én kosten.

IT-trends uitgelicht

Naast hyperautomation vliegen u in 2022 nog veel meer IT-trends om de oren. Van big data en cybersecurity tot kunstmatige intelligentie. Maar wat houden die trends nu in? En hoe relevant zijn ze voor u?

Exact zoekt het voor u uit. Elk kwartaal lichten wij een IT-trend voor u uit en hoe ook u daarvan kunt profiteren. Over de trend hyperautomation hebben we u alvast meer verteld. De volgende IT-trend die we bespreken is cyberbeveiliging en de cloud. Benieuwd wat die trend voor uw organisatie kan betekenen? Blijf op de hoogte!

Controleer hoe digitaal en efficiënt uw financiële bedrijfsprocessen zijn

Benieuwd hoe efficiënt uw bedrijfsprocessen op dit moment zijn? Met een korte checklist van tien stellingen brengen wij in kaart waar u op dit moment staat. U krijgt ook extra tips om meer grip te krijgen.

  • Weweler - Colaert NV
  • Vacu Vin
  • Agrifac

KlantverhalenWeweler - Colaert NV

Met de oplossingen van Exact zijn onze bedrijfsprocessen veel efficiënter ingericht.

KlantverhalenVacu Vin

Met Exact kunnen we snel en effectief handelen.

KlantverhalenAgrifac

Exact helpt ons de hele operatie te sturen en op de voet te volgen

Wilt u meer weten over hoe wij u kunnen helpen met hyperautomation?

BE Select your country