Cybersecurity: Doe je digitale deur op slot  

Aanvallen van hackers, gestolen of gegijzelde gegevens: helaas krijgen ook steeds meer kmo's te maken met cyberaanvallen van buitenaf. Met Exact doe je jouw digitale deur op slot en zijn je gegevens goed beveiligd.

Alles veilig in de cloud

Veel van onze Exact-oplossingen, zoals Exact SRXP of Exact Purchase to Pay, werken veilig via de cloud. Hierdoor profiteer je automatisch van de juiste systeemvereisten, optimale beveiliging en de nieuwste beveiligingsstandaarden. Maar je kan ook andere oplossingen opslaan in de cloud met behulp van Exact. Zo hoef je je geen zorgen te maken of de beveiliging van die systemen wel in orde is. Dat bespaart je een hoop tijd, geld en gedoe.

Benieuwd naar onze oplossingen of naar de mogelijkheden van werken in de cloud?

IT-trends uitgelicht

Naast cybersecurity vliegen je in 2022 nog veel meer IT-trends om de oren. Van hyperautomation, big data tot kunstmatige intelligentie. Maar wat houden die trends nu in? En hoe relevant zijn ze voor jou?

Exact zoekt het voor je uit. Elk kwartaal lichten wij een IT-trend voor je uit en hoe ook jij daarvan kan profiteren. Over de trend hyperautomation hebben we je al meer verteld. Bekijk hier wat hyperautomation voor jou kan betekenen. De volgende IT-trend die we bespreken is uniforme data. Benieuwd? Blijf op de hoogte!

Controleer hoe digitaal en efficiënt jouw financiële bedrijfsprocessen zijn

Benieuwd hoe efficiënt jouw bedrijfsprocessen op dit moment zijn? Met een korte checklist van 10 stellingen brengen wij in kaart waar je op dit moment staat. Ook krijg je extra tips om meer grip te krijgen.

  • Weweler - Colaert NV
  • Vacu Vin
  • Agrifac

KlantverhalenWeweler - Colaert NV

Met de oplossingen van Exact zijn onze bedrijfsprocessen veel efficiënter ingericht.

KlantverhalenVacu Vin

Met Exact kunnen we snel en effectief handelen.

KlantverhalenAgrifac

Exact helpt ons de hele operatie te sturen en op de voet te volgen

Wil je meer weten over hoe wij je kunnen helpen met cybersecurity?

BE Select your country