Big Data: Ontcijfer je bedrijfsdata tot krachtig stuurwiel

Grote hoeveelheden gegevens zijn tegenwoordig overal. Jouw bedrijfssystemen vormen daarop geen uitzondering, van je website tot je boekhoud- en ERP-systeem. Met Exact ontcijfer je jouw bedrijfsdata tot een krachtig stuurwiel.

Oplossingen voor Big Data

Met Exact voor Consolidatie maak je van jouw bedrijfscijfers heel snel relevante informatie. Je kan er grote hoeveelheden cijfers en gegevens eenvoudig mee analyseren en daar profiteer je direct van. Of kies voor Exact Insights waarmee je data op de juiste wijze kan presenteren. En vergeet ook veiligheid niet, want het beveiligen en bereikbaar houden van gegevens ongeacht de omstandigheden is cruciaal. Daarom biedt Exact je de mogelijkheid om je data bij ons in de cloud op te slaan. Voor iedere wens hebben we een passende oplossing.

Benieuwd naar onze oplossingen en mogelijkheden om te werken in de cloud?

IT-trends uitgelicht

Naast Big Data vliegen er jou in 2022 nog veel meer IT-trends om de oren. Van hyperautomation en cybersecurity tot kunstmatige intelligentie. Maar wat houden die trends nu in? En hoe relevant zijn ze voor jou?

Exact zoekt het voor je uit. Elk kwartaal belichten wij een IT-trend voor jou en hoe ook jij ervan kan profiteren. Eerder deelden we al kennis over de trends hyperautomation en cybersecurity.

Controleer hoe digitaal en efficiënt jouw financiële bedrijfsprocessen zijn

Benieuwd hoe efficiënt jouw bedrijfsprocessen op dit moment zijn? Met een korte checklist van 10 stellingen brengen wij in kaart waar je op dit moment staat. Ook krijg je extra tips om meer grip te krijgen.

  • Weweler - Colaert NV
  • Vacu Vin
  • Agrifac

KlantverhalenWeweler - Colaert NV

Met de oplossingen van Exact zijn onze bedrijfsprocessen veel efficiënter ingericht.

KlantverhalenVacu Vin

Met Exact kunnen we snel en effectief handelen.

KlantverhalenAgrifac

Exact helpt ons de hele operatie te sturen en op de voet te volgen

Wil je meer weten over hoe wij je kunnen helpen met Big Data?

BE Select your country