Ondernemen

Terugblik Exact Live België: Vind jij de verborgen schatten binnen Exact Online Boekhouden?

Terugblik Exact Live België: Vind jij de verborgen schatten binnen Exact Online Boekhouden?

Op 16 november was het weer tijd voor de dag der dagen: Exact Live België! Tijdens dit event zijn (potentiële) gebruikers op de hoogte gebracht van alle innovaties en ontwikkelingen die er spelen binnen Exact. Zo konden gebruikers inspiratie opdoen op de beursvloer en werden zij via interessante break-outsessie bijgepraat over de nieuwste mogelijkheden van de producten die Exact aanbiedt. 

In dit artikel geven we je een samenvatting van de sessie ‘Vind jij de verborgen schatten in Exact Online Boekhouden?’. Wil je de volledige presentatie op je gemak terugkijken? Geen probleem, de presentatie kun je onderaan het artikel downloaden!  

Vind jij de verborgen schatten in Exact Online Boekhouden?   

Als ondernemer wil je graag het maximale halen uit je bedrijf en de software waar je mee werkt. Uit de praktijk blijkt dat niet alle functionaliteiten binnen Exact Online even bekend zijn. Maar, deze onbekende functionaliteiten kunnen wel helpen om je werkproces, makkelijker, sneller of efficiënter te laten verlopen. Maar over welke functionaliteiten hebben we het dan?  

Op deze vraag gaven Lennert Coopman (Product Owner) en Koen Baron (Solution Marketeer) een antwoord tijdens hun sessie. In een halfuur tijd hebben zij elf functionaliteiten besproken die het werkproces makkelijker, sneller of efficiënter kunnen laten verlopen. We lichten er hier één uit.  

De Exact Online Mobiele App  

Onbekend maakt onbemind. Veel gebruikers zijn niet op de hoogte van de Mobiele App die voor hen beschikbaar is. Op het moment dat je Exact Online gebruiker bent kun je gebruik maken van de Mobiele App. Maar waar kan dit handig voor zijn?  

Met de Mobiele App heb je altijd je financiële cijfers bij de hand. Zo kun je op elk moment van de dag op de hoogte zijn van de financiële situatie van je onderneming, dit kan je helpen om de juiste beslissingen te maken.  

Met de App heb je ook de mogelijkheid om facturen goed te keuren, dit kan fijn zijn wanneer je onderdeel bent van een goedkeuringsflow en facturen moeten snel en nauwkeurig verwerkt worden. Daarnaast heb je met de App de mogelijkheid om on the spot verkoopfacturen en offertes op te stellen, deze kun je vanzelfsprekend ook versturen vanuit de App.  

Kortom, de App kan enorm handig zijn bij de werkzaamheden die je uitvoert, want hierboven is slechts een fractie van de mogelijkheden besproken. Dus ons advies, download de App en kijk voor jezelf welke functionaliteiten voor jou handig zijn om te gebruiken in je werkproces.  

Presentaties: 
Vind jij de verborgen schatten in Exact Online Boekhouden?

BE Select your country