Ondernemen

Terugblik Exact Live België: Nieuw in Exact Online Boekhouden

Terugblik Exact Live België: Nieuw in Exact Online Boekhouden

Op 16 november was het weer tijd voor de dag der dagen: Exact Live België! Tijdens dit event zijn (potentiële) gebruikers op de hoogte gebracht van alle innovaties en ontwikkelingen die er spelen binnen Exact. Zo konden gebruikers inspiratie opdoen op de beursvloer en werden zij via interessante break-outsessies bijgepraat over de nieuwste mogelijkheden van de producten die Exact aanbiedt.

In dit artikel geven we je een samenvatting van de sessie ‘Nieuw in Exact Online Boekhouden’. Wil je de volledige presentatie op je gemak terugkijken? Geen probleem, de presentatie kun je onderaan het artikel downloaden!  

Nieuw in Exact Online Boekhouden  

Of je nu een beginnend gebruiker bent of een ware Exact Online Boekhouden goeroe, als gebruiker wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen en innovaties!  

Tijdens deze sessie heeft Lennert Coopman (Product Owner) de gebruikers meegenomen in negen nieuwe ontwikkelingen die hen kunnen helpen om de boekhouding makkelijker, slimmer of efficiënter te doen. We lichten er één ontwikkeling voor je uit!  

Debiteurenbeheer 

Per 1-1-2024 wordt Exact Online Debiteurenbeheer een standaard feature binnen Exact Online Boekhouden Plus, Professional en onze branche specifieke oplossingen! Dit is fijn omdat Debiteurenbeheer een oplossing kan bieden voor de twee grootste uitdagingen waar KMO’s daags mee te maken hebben: op tijd betaald krijgen en de administratieve druk verlagen!  

Daarnaast is het sinds 16 november mogelijk om met een afbetalingsplan te werken. Dit is de oplossing waarbij je, samen met je klant, afspraken maakt over de inning van openstaande posten. Zo zorg je ervoor dat de klantrelatie behouden blijft en krijg je meer grip op je cashflow. 

Presentaties: 
Nieuw in Exact Online Boekhouden
Nouveau dans Exact Online Accounting

BE Select your country