Bouw

Meer gebruiksgemak in bestandsbeheer

Goed nieuws! De afgelopen weken hebben we opnieuw een aantal verbeteringen doorgevoerd in onze bouwsoftware. Nu heb je nóg meer gemak in het beheren van projectdocumenten, foto’s en bestanden. Lees er snel meer over in dit blog. 

Direct zien om welk bestand het gaat

Heb je af en toe moeite met het vinden van bestanden? Dat kan vanaf nu een stuk makkelijker! Met de verbeterde thumbnail weergave zie je nóg sneller om welk projectbestand het gaat zonder het bestand te hoeven openen (zie afbeelding 1). Met de handige slider kun je de grootte van de afbeeldingen bepalen (zie afbeelding 2). 
 Pas de weergave aan met de lijst of het thumbnail-pictogram
Afbeelding 1: Pas de weergave aan met de lijst of het thumbnail-pictogram (klik om te vergroten).
Handig de grootte van de afbeeldingen aanpassen
Afbeelding 2: Handig de grootte van de afbeeldingen aanpassen (klik om te vergroten). 

Handige filters

Op zoek naar specifieke documenten? Dat kan nu snel met de nieuwe filters. Bepaal zelf welke filters zichtbaar zijn op de pagina. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in alle WKB-documenten? Met de filters heb je snel de juiste bestanden gevonden! 

In bulk wijzigen of downloaden

Misschien heb je niet één maar meerdere documenten die allemaal dezelfde wijziging nodig hebben? Nu kan je met de CTRL-toets meerdere bestanden selecteren en tegelijk bewerken of downloaden (zie afbeelding 3). Zo ben je efficiënter bezig!
In bulk wijzigen van projectbestanden.
Afbeelding 3: in bulk wijzigen van projectbestanden (klik om te vergroten). 

Document eigenschappen

Misschien komt het voor dat je de rechten van een document moet aanpassen. Of dat je het type moet wijzigen. Welke eigenschappen je ook wilt bekijken en aanpassen, dit gaat nu nóg makkelijker! Selecteer een bestand en klik op de informatieknop recht boven de pagina om de bestandgeschiedenis te bekijken of eigenschappen te wijzigen (zie afbeelding 4).
Eigenschappen van een bestand beheren
Afbeelding 4: Eigenschappen van een bestand beheren (klik om te vergroten).

Meerdere bestanden tegelijk opslaan

Naast dat je meerdere bestanden tegelijk kunt selecteren, kun je deze ook snel in één keer toevoegen aan je projecten. Vanuit je documenten folder selecteer je meerdere documenten met de CTRL-toets en sleep je deze naar je project in Exact Online Bouw.
Snel meerdere bestanden aan je bouwproject toevoegen.
Afbeelding 5: Snel meerdere bestanden aan je bouwproject toevoegen (klik om te vergroten). 

Over Exact Online Bouw

Ben jij bouwondernemer en zoek jij een software waar je alles in kan? De bouwsoftware van Exact Online is de meest complete software voor bouwondernemers waar de verschillende processen samenkomen in één oplossing. Wil je meer weten over het werken met Exact Online Bouw, bekijk dan onze webinars. Toe aan meer informatie? 
BE Select your country