Handel

Bugaboo International

Bugaboo, een Nederlands bedrijf dat mobiliteitsproducten maakt, heeft verkoopkantoren over de hele wereld. Bugaboo werd in 1999 opgericht door designer Max Barenbrug en arts Eduard Zanen, met als missie om toch al beweeglijke mensen verder te inspireren. Bugaboo’s gedrevenheid voor innoverende oplossingen heeft ertoe geleid dat mensen zich nooit meer geremd hoeven te voelen om erop uit te trekken en de wereld te ontdekken – mét kind! De steden en bossen in, door zand en sneeuw, aan Bugaboo zal het niet liggen.

We hebben ons georiënteerd op diverse systemen, ook gekeken naar de grote jongens met ERP pakketten. Maar we hebben geconcludeerd dat we nog heel tevreden zijn met Exact en in combinatie met een aantal maatwerkoplossingen nog een aantal jaar voort kunnen.

Oude situatie

Toen Bugaboo in 1999 als kleine start-up begon, bestond het team uit slechts zes mensen. De focus lag op de Nederlandse markt. In tien jaar tijd is Bugaboo uitgegroeid tot een wereldwijde speler in de mobiliteitsbranche. Voor de inrichting van de software had deze enorme groei ook gevolgen. Vanaf het eerste uur werd Exact Globe, voorheen Exact voor Windows, gebruikt.

De oplossing

Het team van Bugaboo is inmiddels uitgegroeid tot een grote internationale organisatie met een fabriek in China, zes magazijnen en acht kantoren over de wereld verspreid. Exact Globe en Exact Synergy worden door de hele organisatie gebruikt. De IT afdeling heeft samen met een aantal externe consultants een flinke klus aan het managen van de systemen en doorontwikkeling hiervan. Dit met als doel alle kantoren met elkaar te laten communiceren.

De voordelen

  • Alle kantoren werken wereldwijd op dezelfde systemen
  • Systemen zijn onderling met elkaar geïntegreerd, alles is goed terug te vinden
  • De informatie is gestructureerd bij elkaar opgeslagen
  • Het is transparant engebruiksvriendelijk
  • Aantrekkelijke prijskwaliteitverhouding
BE Select your country