Choose a different country or region if you want to see the products and prices for your location. Click Continue to go to the selected country or region.

Exact Consolidatie Powered by Lucanet

Maak het beheren van uw complexe financiële organisatie eenvoudig

Periode afsluiten, budgetteren en prognoses maken met 100% zekerheid.

Exact Consolidatie zorgt ervoor dat al uw financiële-managementprocessen gekoppeld
zijn aan één centrale bron met de meest actuele financiële gegevens. Zo worden alle financiële gegevens, budgetten en prognoses, maar ook niet-financiële gegevens moeiteloos op elkaar afgestemd en is het maken van analyses heel eenvoudig.

De voordelen van Exact Consolidatie

Eén betrouwbare dataset

Vergeet complexe en inflexibele spreadsheets. Met Exact Consolidatie profiteert u van een compleet financieel datawarehouse. Eén centrale plek waar u alle antwoorden vindt. Wat uw accountingstandaarden ook zijn (bijvoorbeeld US-GAAP, IFRS, HBG).

Bekijk de situatie vanuit elke hoek

Exact Consolidatie biedt u gesegmenteerde rapporten en parallelle creatie van geconsolideerde P&L-overzichten, balansen en cashflow statements. Voor hoeveel niveaus van subconsolidatie dan ook. Zo heeft u meteen inzicht in organisatiebrede resultaten, vanuit verschillende perspectieven.

Een heldere audit trail

Voeg documenten en commentaren toe om een complete audit trail te creëren, met ondersteunend bewijs voor iedere correctie. Alle veranderingen tijdens uw maand- of jaarafsluiting worden geregistreerd in het systeem. Dat tilt de betrouwbaarheid van uw processen en de kwaliteit van uw gegevens naar een hoger niveau.

Verschillende valuta gedekt

Het automatisch omrekenen van valuta naar historische, gemiddelde en dagwaarden bespaart tijd en biedt transparantie. Wilt u de impact van veranderende valutawaarden inschatten? Of wilt u daadwerkelijke resultaten versus gebudgetteerde waarden zien? Dit wordt in-memory en realtime omgerekend, zodat u meteen de impact ziet.

Selfservice reporting

Krachtige wizards ondersteunen de geautomatiseerde aanmaak van transactie- en consolidatiegegevens, maar ook van intercompany eliminaties. Zelfs voor deelnemingen met veranderende eigendomspercentages. De oplossing bevat closure en disclosure management. Met workflows die elke stap van het proces volgen en begeleiden. U bepaalt zelf heel eenvoudig de regels en KPI-rapporten, zonder de hulp van IT of dure consultants.

Inzicht voor alle stakeholders

Geef het management rechtstreeks toegang tot de cockpit of een specifiek KPI-rapport binnen het systeem. Gebruik de krachtige Excel add-in met draaitabel ter ondersteuning. State-of-the-art interfaces voor XMLA, ODBO en MDX zorgen voor een naadloze koppeling met uw bestaande rapporterings- en/of BI-omgeving, inclusief MS Reporting Services.

Business Software
Business Software
Business Software
Business Software
Business Software
Business Software

Optimaal van start met consultants

Onze consultants zijn Exact-experts die zorgen dat u de voordelen van uw bedrijfssoftware optimaal benut. Ze delen productkennis, geven gericht advies en helpen met de configuratie van de software.

  • Vapro

KlantverhalenVapro

Binnen drie maanden gingen we live met Exact Consolidation powered by Lucanet.

BE Select your country