Sneller inzicht en grip dankzij slimme consolidatiesoftware

Vertrouw net als andere CFO’s, controllers en finance managers voor een soepel en efficiënt consolidatieproces op Exact Consolidatie. Een complete Financial Performance Management tool waarmee u razendsnel uw consolidaties, planning en rapportages maakt. U bespaart tijd en maakt beslissingen op basis van de meest actuele financiële data.

Exact Consolidatie is powered by LucaNet. 

Alle cijfers bij elkaar geven het meeste inzicht

Met veel verschillende vestigingen, een internationale omgeving met diverse valuta en meerdere administraties in verschillende spreadsheets heeft u geen overzicht meer in uw data. Hierdoor kost consolideren, plannen en rapporteren veel te veel tijd. 

Exact Consolidatie zorgt voor één centrale bron met de meest actuele financiële data. Met één druk op de knop maakt u hiermee uw consolidaties, planning en rapportages. Zo worden alle financiële data, maar ook niet-financiële gegevens moeiteloos op elkaar afgestemd.

De voordelen van Exact Consolidatie

Eén betrouwbare dataset

Vergeet complexe en inflexibele spreadsheets. Met Exact Consolidatie profiteert u van een compleet financieel datawarehouse en één centrale plaats waar u alle antwoorden vindt. Wat uw accountingstandaarden ook zijn (bijvoorbeeld US-GAAP, IFRS, HBG).

Bekijk de situatie vanuit elke hoek

Exact Consolidatie biedt gesegmenteerde rapportages, geconsolideerde P&L overzichten, balansen en cashflow statements. Voor hoeveel niveaus van subconsolidatie dan ook. Zo heeft u direct inzicht in organisatiebrede resultaten, vanuit verschillende perspectieven.

Een heldere audit trail

Voeg documenten en commentaren toe om een complete audit trail te creëren, met ondersteunend bewijs voor iedere correctie. Alle veranderingen tijdens de maand- of jaarafsluiting worden gelogd in het systeem. Dit tilt de betrouwbaarheid van uw processen en de kwaliteit van uw data naar een hoger niveau.

Verschillende valuta gedekt

Het automatisch omrekenen van valuta bespaart tijd en biedt transparantie. Wilt u de impact van veranderende valutawaarden inschatten? Of wilt u daadwerkelijke resultaten versus gebudgetteerde waarden zien? Dit wordt in-memory en realtime omgerekend, zodat u direct de impact ziet.

Self service reporting

Krachtige wizards ondersteunen de geautomatiseerde aanmaak van transactie- en consolidatiegegevens, maar ook van intercompany eliminaties. Zelfs voor deelnemingen met veranderende eigendomspercentages. De oplossing bevat closure en disclosure management. Met workflows die elke stap van het proces volgen en begeleiden. U bepaalt zelf heel eenvoudig de regels en KPI-rapportages.

Inzicht voor alle stakeholders

Geef management direct toegang tot het dashboard of een specifiek KPI-rapport binnen het systeem. Gebruik de krachtige Excel add-in met pivot table ter ondersteuning. State of the art interfaces voor XMLA, ODBO en MDX zorgen voor een naadloze integratie met uw bestaande rapportage- en/of BI-omgeving, inclusief MS Reporting Services.

Eén betrouwbare dataset
Bekijk de situatie vanuit elke hoek
Business Software
Verschillende valuta gedekt
Self service reporting
Inzicht voor alle stakeholders

Optimaal van start met consultants

Onze consultants zijn Exact-experts die zorgen dat u de voordelen van uw bedrijfssoftware optimaal benut. Ze delen productkennis, geven gericht advies en helpen met de configuratie van de software.

  • Vapro

KlantverhalenVapro

Binnen drie maanden gingen we live met Exact Consolidation powered by Lucanet.

BE Select your country