Onbetaalbare tips voor kostenbeheersing

Krijg op een efficiënte en overzichtelijke manier de kosten binnen uw bedrijf onder controle.

Kostenbeheersing

Slimmer spend management

Bedrijven die zich richten op groei moeten kosten effectief en efficiënt kunnen beheersen. Niet alleen kost het verwerken van declaraties vaak veel tijd, ondernemers hebben ook vaak te maken met verborgen kosten doordat ze geen grip hebben op uitgaven en doorlopende contracten met leveranciers. 

Veel bedrijven hebben moeite met kostenbeheersing omdat ze de systemen missen om dit te ondersteunen. En dat terwijl het zo veel eenvoudiger kan.

Herkent u deze 5 signalen?

  • Een factuur komt binnen zonder naam en het is onduidelijk wie de bestelling heeft gedaan
  • Er is bij de aankoop geen inkoopafdeling betrokken geweest (en dus geen voorgeschreven leverancier met speciale prijs)
  • Er is geen grip op contracten of inzicht in periodieke verplichtingen
  • Creditcard betalingen moeten handmatig worden gematched
  • Excel declaratie formulieren zijn tijdrovend, frustrerend en fraude gevoelig
Klinkt dit herkenbaar? Ondersteun deze processen eenvoudig met een goede procurement en expense management oplossing.

Hoe Exact kostenbeheersing ondersteunt

Exact Purchase to Pay

Met Exact Purchase to Pay krijgt u controle over het gehele procurement proces binnen de organisatie. Van inkoop tot invoice, van one-time-buy tot contract management. Verbeter uw spend dankzij inzicht door middel van automatische rapportages en dashboards. Beheers uitgaven met een proactief goedkeuringsproces, verbeter compliance met complete registraties en voorgeschreven bestelroutes en verhoog uw marges door een beter inzicht in uw kosten.

Lees meer over Exact Purchase to Pay

Exact Expense Management

Spend Management draait niet alleen om het beheersen van een uitgebreid procurement proces. Ook gaat er veel tijd en geld verloren met het niet juist registreren van de kleinere uitgaven. Het handmatige bijhouden van deze uitgaven kost onnodig veel tijd. Met Exact Expense Management bespaart u tot 75% van de verwerkingstijd van declaraties. De integratie met je administratie, de mobiele app en een flexibel goedkeuringsproces – ze hebben allemaal hetzelfde doel: tijd besparen in het afhandelen van declaraties en gemak voor de declarant.

Lees meer over Exact Expense Management

Exact voor Finance

Van accounting en risk management tot financiële projectadministratie met geïntegreerde analyses, en van internetbankieren tot digitale facturatie. Met Exact voor Finance beschikt u over compleet financieel inzicht.

Lees meer over Exact voor Finance
Business Software
Exact Expense Management
Exact voor Finance

Exact groeit met u mee

Eenvoudig in gebruik, maar geavanceerd genoeg om te voldoen aan de behoeften van uw bedrijf terwijl u groeit. We bieden één geïntegreerde softwaresuite die zorgt voor uw boekhouding, HR en loonadministratie, en die met u meegroeit om al uw operationele activiteiten te automatiseren. En we bieden flexibele en aanpasbare procesautomatisering om aan uw specifieke bedrijfsbehoefte te voldoen. 

Bekijk al onze producten

BE Select your country