Onbetaalbare tips voor kostenbeheersing

Krijg op een efficiënte en overzichtelijke manier de kosten binnen jouw bedrijf onder controle.

Kostenbeheersing

Slimmer spend management

Bedrijven die zich richten op groei moeten kosten effectief en efficiënt kunnen beheersen. Niet alleen kost het verwerken van declaraties vaak veel tijd, ondernemers hebben ook vaak te maken met verborgen kosten doordat ze geen grip hebben op uitgaven en doorlopende contracten met leveranciers. 

Veel bedrijven hebben moeite met kostenbeheersing omdat ze de systemen missen om dit te ondersteunen. En dat terwijl het zo veel eenvoudiger kan.

Herken je deze 5 signalen?

  • Een factuur komt binnen zonder naam en het is onduidelijk wie de bestelling heeft gedaan
  • Er is bij de aankoop geen inkoopafdeling betrokken geweest (en dus geen voorgeschreven leverancier met speciale prijs)
  • Er is geen grip op contracten of inzicht in periodieke verplichtingen
  • Creditcard betalingen moeten handmatig worden gematched
  • Excel declaratieformulieren zijn tijdrovend, frustrerend en fraude gevoelig
Klinkt dit herkenbaar? Ondersteun deze processen eenvoudig met een goede procurement en expense management oplossing.

Hoe Exact kostenbeheersing ondersteunt

Exact Purchase to Pay

Met Exact Purchase to Pay krijg je controle over het gehele procurement proces binnen de organisatie. Van inkoop tot invoice, van one-time-buy tot contract management. Verbeter jouw spend dankzij inzicht door middel van automatische rapportages en dashboards. Beheers uitgaven met een proactief goedkeuringsproces, verbeter compliance met complete registraties en voorgeschreven bestelroutes en verhoog je marges door een beter inzicht in jouw kosten.

Lees meer over Exact Purchase to Pay

Exact SRXP

Spend Management draait niet alleen om het beheersen van een uitgebreid procurement proces. Ook gaat er veel tijd en geld verloren met het niet juist registreren van de kleinere uitgaven. Het handmatige bijhouden van deze uitgaven kost onnodig veel tijd. Met Exact SRXP bespaar je tot 75% van de verwerkingstijd van declaraties. De integratie met je administratie, de mobiele app en een flexibel goedkeuringsproces – ze hebben allemaal hetzelfde doel: tijd besparen in het afhandelen van declaraties en gemak voor de declarant.

Lees meer over Exact SRXP

Exact voor Finance

Van accounting en risk management tot financiële projectadministratie met geïntegreerde analyses, en van internetbankieren tot digitale facturatie. Met Exact voor Finance beschik je over compleet financieel inzicht.Lees meer over Exact voor Finance
Business Software
Exact SRXP
Exact voor Finance

Exact groeit met je mee

Eenvoudig in gebruik, maar geavanceerd genoeg om te voldoen aan de behoeften van jouw bedrijf terwijl je groeit. We bieden één geïntegreerde softwaresuite die zorgt voor jouw boekhouding, HR en loonadministratie, en die met je meegroeit om al jouw operationele activiteiten te automatiseren. En we bieden flexibele en aanpasbare procesautomatisering om aan jouw specifieke bedrijfsbehoefte te voldoen. 

Bekijk al onze producten

BE Select your country