Nieuws

Nieuw perspectief op zakelijk succes tijdens Exact Live 2023

Nieuw perspectief op zakelijk succes tijdens Exact Live 2023
Met inspirerende sprekers zoals Exact CEO Paul Ramakers, expert in Artificial Intelligence Geertrui Mieke de Ketelaere, en high-performance-psycholoog Cedric Dumont
Wemmel, 20 oktober 2023 – Exact maakt zich op voor de derde editie van Exact Live op donderdag 16 november, het event waar kmo’s, accountants en bedrijfssoftware elkaar versterken. De softwareontwikkelaar nodigt klanten, prospects, scholen en partners uit in de Brabanthal in Leuven om de laatste updates te krijgen over de meest recente ontwikkelingen op het gebied van bedrijfssoftware. Kennis delen, inspireren en netwerken staan op deze dag centraal. Inspirerende sprekers zoals Chief Executive Officer (CEO) van Exact Paul Ramakers, expert in Artificial Intelligence (AI) Geertrui Mieke de Ketelaere en high-performance-psycholoog Cedric Dumont vertellen over de ontwikkelingen in hun vakgebied.

De toekomst van innovatie in bedrijfssoftware

In de plenaire keynote sessie, die wordt gepresenteerd door journaliste Hanne Decoutere, zullen CEO Paul Ramakers en Chief Product Officer (CPO) Joep Hoeks de bezoekers vertellen over de missie van Exact, de nieuwste productinnovaties en de toewijding van de organisatie op korte en lange termijn aan klanten, partners, medewerkers en de maatschappij.

Paul Ramakers benadrukt: "Innovatie vormt de drijvende kracht achter onze groei. Elke dag werken meer dan 600 toegewijde collega's aan het ontwerpen van nieuwe en het verbeteren van bestaande software. Tijdens Exact Live onthullen we enkele prachtige innovaties die gepland staan, waaronder de Premium-edities van Exact Online, speciaal ontwikkeld voor kmo’s die hun bedrijfsprocessen naar een hoger niveau willen tillen en stroomlijnen."

Krachtige inzichten van vooraanstaande gastsprekers

AI-expert Geertrui Mieke de Ketelaere neemt bezoekers tijdens de plenaire keynote sessie mee in de wereld van kunstmatige intelligentie en bespreekt de toekomstige waarde die AI heeft voor bedrijven en de maatschappij. Cedric Dumont, pionier in extreme sporten en high-performance-psycholoog, deelt tijdens de plenaire keynote zijn ervaringen en trekt paralellen met de ondernemerswereld. Want, net als in topsport, draait zakelijk succes om mentale kracht: risico’s durven nemen, buiten je comfortzone treden, het gevaar in de ogen kijken en daar energie uit putten.

De dag wordt gezamenlijk afgesloten door vader en zoon: Sven en Thibau Nys. Exact heeft een bijzondere passie voor de wielersport. Zo is het softwarebedrijf dit seizoen voor de tweede keer hoofdsponsor van de Exact Cross. Samen vertellen Sven en Thibau Nys onder andere hoe het is om te presteren als zoon van een beroemde vader. Tot slot zorgt Belle Perez voor een muzikale afsluiter!

Het event dat je niet wilt missen

Naast deze plenaire sessies zijn er vele kennissessies en trainingen waar bezoekers aan kunnen deelnemen, gericht op de oplossingen van Exact. Op de beurs staan partners van Exact die bezoekers meer kunnen vertellen over de feilloze integratie met Exact-software. Kortom, een breed programma waarin inspiratie en kennis delen voorop staan en die kmo’s en accountants niet mogen missen. Met een campagne op onder andere radiozenders als Studio Brussel, MNM, Radio1, wordt dan ook volop aandacht voor het event gecreëerd.

Bekijk de Exact Live-webpagina hier.
BE Select your country