Nieuws

Autumn '22 Release: Exact versnelt automatisatie in betalingsproces

Autumn '22 Release: Exact versnelt automatisatie in betalingsproces

Verregaande digitalisering maakt deel uit van de Autumn’22 Release

Wemmel, 17 oktober 2022 – Exact introduceert de Autumn’22 Release. Met de nieuwe oplossingen en functies kunnen kmo’s verder digitaliseren en automatiseren. Er is meer werk te verrichten met minder werknemers - vanwege de krapte op de arbeidsmarkt en ziekteverzuim - en in minder tijd. Automatisering maakt bedrijven minder afhankelijk van de omvang van hun personeelsbestand en zorgt er bovendien voor dat werknemers steeds kwalitatiever werk kunnen leveren.

Sigrid Jansegers, Sales Director bij Exact: “Bij Exact blijven we luisteren naar, en investeren in, de wensen van ondernemers en laten we zien dat we meegroeien met het succes van hun bedrijf. Met de nieuwe oplossingen en functies maken we het voor ondernemers zo efficiënt mogelijk. Juist in economisch onzekere tijden is het belangrijk dat ondernemers zo veel mogelijk grip op hun bedrijf hebben. Dat zorgt voor weerbaarheid, en Exact biedt die grip. Door te automatiseren waar het kan, kunnen de bedrijven zich focussen op de groei van de onderneming.”

Automatisch aanmaken van beltaken voor debiteurenbeheer

Exact Online Debiteurenbeheer is een volledig in Exact Online geïntegreerde oplossing voor het beheer van debiteuren en een belangrijke schakel in het automatiseren van het facturatie- en betalingsproces. Met automatische communicatiescenario’s kunnen betalingsherinneringen vanaf nu niet alleen later verstuurd worden, maar kunnen ook automatisch beltaken aangemaakt worden; een telefoontje is immers sneller. Op die manier krijgt de verantwoordelijke persoon binnen het eigen bedrijf automatisch een seintje wanneer een klant opgevolgd moet worden, zonder extra tussenkomst. Via dezelfde beltaak kan de beller vervolgens via notities verslag doen van het telefoongesprek en collega's laten weten dat de opvolging uitgevoerd werd.

Automatisch aanmaken van terugkerende boekingen met No hands Accounting

Voor ondernemers die vaak te maken hebben met terugkerende boekingen, bieden de nieuwe functie van No hands Accounting een uitkomst. Exact maakt het mogelijk om boekingen automatisch aan te maken op basis van een vooraf ingestelde frequentie en periode. Ook de waarde van bedrijfactiva bijhouden, zoals elektronica en bedrijfspanden vereenvoudigen dankzij de periodieke afschrijvingen, waarmee de dalende waarde van de activa geregistreerd wordt. Ook deze boekingen kunnen ondernemers volledig automatisch laten genereren. Tot slot is het automatisch kopiëren van diversendagboek een nieuwe functie binnen Exact Online Boekhouden. Darmee winnen ondernemers kostbare tijd. Bovendien kunnen de aangemaakte boekingen achteraf steeds gewijzigd worden.

Van WinBooks On Web naar Exact Online

Vanaf deze release kunnen WinBooks on Web gebruikers zorgeloos overstappen naar Exact Online als meest geautomatiseerde alternatief van het moederbedrijf Exact. Dankzij de nieuwe conversietool kunnen administraties uit WinBooks on Web snel en compleet worden geconverteerd naar Exact Online. Niet alleen de stamgegevens, maar alle financiële gegevens inclusief de historieken tot zeven boekjaren terug. Eerder dit jaar bood Exact al conversietools aan voor bestaande Vero, Expert-M, Adsolut en Bob50 klanten.  

Een volledig overzicht van de updates vind je hier.

Business software

Mediacontact

Wil je meer informatie over dit bericht, heb je een interviewverzoek, of andere media-gerelateerde vragen? Neem contact op met Annemarije Dérogée, head of Corporate Communications bij Exact, via media@exact.com.
BE Select your country