Nieuws

Exact stelt Louise Meijer aan als Chief Marketing Officer

Exact stelt Louise Meijer aan als Chief Marketing Officer

1 oktober 2021 – Louise Meijer start vandaag als Chief Marketing Officer (CMO) bij businesssoftwareleverancier Exact. Met haar benoeming versterkt ze bovendien het managementteam. Louise komt van VodafoneZiggo, waar ze Director Brand, Communications, Media & Corporate Social Responsibility (CSR) was.

Bij VodafoneZiggo leidde Louise een team dat instaat voor branding, mediastrategie, campagnes, content en activatie, studio, sponsoring, hospitality en daarbovenop een apart team voor CSR. Daarvoor vulde Louise verschillende seniorposities in branding en marketing bij ING, Achmea en Interpolis.

Louise bekleedt een aantal nevenfuncties en is zo onder meer lid van de Supervisory Board van poppodium Paradiso, bestuurslid van de Bond van Adverteerders en lid van de adviesraad van het vrijwilligersplatform Good Busy.

Bij Exact komt Louise aan het hoofd van het marketingteam binnen een organisatie met een stevige groeiambitie. Louise volgt John Dillon op die gedurende 3,5 jaar het marketingteam leidde en de organisatie heeft verlaten.

Paul Ramakers, CEO van Exact: “We zijn heel blij met de komst van Louise. Ze is een zeer ervaren director op het gebied van marketing, branding en communicatie. Louise gaat ons helpen met het verder versterken van onze marketingactiviteiten, wat zal bijdragen aan de continue groei van het bedrijf. Wij hebben als organisatie ambities op het vlak van duurzaamheid en Louise's ervaring in maatschappelijk verantwoord ondernemen komt daarbij goed van pas.”

“Ik kijk er erg naar uit om bij Exact aan de slag te gaan. Het bedrijf heeft duidelijke ambities en staat bekend om zijn krachtige en innovatieve marketing”, aldus Louise. “Ik verwacht dat ik met mijn brede ervaring in mijn vak ook in de softwaresector een waardevolle bijdrage kan leveren aan de bedrijfsstrategie.”

Business software

Mediacontact

Wilt u meer informatie over dit bericht, heeft u een interviewverzoek, of andere media-gerelateerde vragen? Neem contact op met onze PR-manager Marije Dippel via media@exact.com.
BE Select your country