Nieuws

Exact presenteert Exact Globe+

Wemmel, 25 november 2020 – Softwarebedrijf Exact lanceert Globe+, een nieuwe oplossing die voortbouwt op de bestaande ERP-oplossing Exact Globe. Met de ontwikkeling van Globe+ legt Exact een fundering die connectiviteit met je smartphone, de cloud en AI-services mogelijk maakt. Zo kunnen nieuwe technische mogelijkheden eenvoudiger worden geïmplementeerd. De interface is bovendien intuïtiever, zodat gebruikers van de huidige software zonder extra training met de nieuwe oplossing uit de voeten kunnen.

Meer dan negentig engineers werkten de afgelopen twee jaar aan de nieuwe software. Globe+ is gebruiksvriendelijker, op technologisch vlak compleet vernieuwd en beter voorbereid op updates in de toekomst.

Complete oplossing

Exact heeft al sinds jaar en dag ‘Exact Globe’ op de markt als finance & ERP-systeem, met ongeveer 13.000 ondernemingen die de software gebruiken. De introductie van Globe+ belooft een complete oplossing voor alles rondom finance en ‘Enterprise Resource Planning’ (ERP) die ook na 2020 nog lange tijd toekomst vast is voor ondernemers van middelgrote (internationale) KMO-bedrijven.

Jarno van Hurne, Global Product Line Director bij Exact: “We hebben deze software ontwikkeld omdat we uit klantenvraag en jarenlange ervaring merken dat onze klanten meer en meer nood hebben aan toekomstgerichte flexibiliteit. Dit product beantwoordt aan deze behoefte. Globe+ voorziet onze klanten voor de komende tien jaar van de laatste ontwikkelingen op gebied van ERP.”

Paul Ramakers, CEO bij Exact: “Die plus staat natuurlijk voor de extra’s die we bieden met de nieuwe oplossing. Deze software stelt de investeringen veilig die onze klanten nu maken – en die zij later gaan maken. Met Globe+ zijn bedrijven klaar voor de toekomst. Deze ERP-software zal de komende jaren het fundament zijn in ons productportfolio voor middelgrote (internationale) KMO-bedrijven. We zijn er trots op deze realisatie aan te kondigen als mijlpaal voor Exact, en voor onze klanten."

BE Select your country