Nieuws

Exact lanceert de Autumn ’23 Release: innoverende oplossingen die digitalisering en automatisering ondersteunen

Verbeterde efficiëntie en toekomstbestendige groei voor bedrijven, dankzij nieuwe functies  
Wemmel, 23 november 2023 – Digitalisering en automatisering dragen bij tot verbeterde bedrijfsvoering. Samen versnellen ze processen en bieden ze duidelijker inzicht, zodat bedrijfsleiders beter onderbouwde beslissingen kunnen nemen. Uit het KMO Barometer-onderzoek blijkt dat er nog winst te halen valt via digitalisering. Exact lanceert de Autumn’ 23 Release, een nieuwe reeks oplossingen en functies waarmee kmo’s en hun accountants hun organisaties verder kunnen digitaliseren en automatiseren, wat bijdraagt aan toekomstbestendige groei.

Joep Hoeks, Chief Product Officer bij Exact: “De huidige marktomstandigheden vragen veel van ondernemers. Denk maar aan de krapte op de arbeidsmarkt, de stijgende prijzen, de constant hoge snelheid van onze 24 uurseconomie, en duurzaamheidsvraagstukken. Meebewegen met deze ontwikkelingen is essentieel om relevant te blijven. Bedrijfssoftware is er om ondernemers te ondersteunen en eenvoudige, routinematige taken uit handen te nemen zodat ondernemers meer tijd hebben voor kwalitatievere, creatieve werkzaamheden en zo waarde kunnen toevoegen aan de organisatie.”

Vernieuwd Mijn[Kantoor]-design

Mijn[Kantoor], de applicatie die de samenwerking tussen accountant en ondernemer in goede banen leidt, voor verbeterde kwaliteit en sterk verhoogde efficiency, zit in een nieuw jasje. Het vernieuwde design zorgt voor een betere gebruikservaring op meerdere platforms. Dankzij de nieuwe interface profiteren gebruikers van snellere navigatie, beter overzicht, verbeterde structuur en eenvoudigere toegang tot de vaakst gebruikte functies.

Meer controle over de kwaliteit van de boekhouding én slimmer budgetteren

Gebruikers van Exact Online Boekhouden Professional, Premium en ERP-edities krijgen vanaf nu via continuous monitoring proactief melding van afwijkingen in de boekhouding. Ze ontvangen bijvoorbeeld bericht wanneer het systeem afwijkingen vaststelt in vooraf ingestelde bedragen zoals abonnementen of polissen of bij overschrijding van kredietlimieten. Bovendien biedt de software nu ook de mogelijkheid om nieuwe budgetten te genereren op basis van bestaande budgetten, ondersteund door handige berekeningsmethodes. Tot slot zullen boekingstemplates gebruikers voortaan helpen bij het efficiënt boeken van terugkerende facturen met minimale verschillen.

Documentbeheer in Exact Online Kantoorbeheer

Binnenkort biedt Exact Online een geïntegreerde oplossing voor het veilig beheren en uitwisselen van documenten. Gebruikers beschikken over één dossier met een vaste structuur waarin relevante documenten zijn opgeslagen met de juiste metadata. Aan de documenten wordt bijkomende informatie gekoppeld die helpt om documenten op de juiste manier te interpreteren en ze makkelijker terug te vinden. Alle producten uit de Exact Online Accountancy Suite verwijzen door naar de laatste versie in SharePoint, en dus werken alle gebruikers altijd met de recentste versie van het document. Dit documentbeheersysteem werd speciaal ontwikkeld voor accountancy en werkt met alle oplossingen uit de Exact Online Accountancy Suite.

Een volledig overzicht van alle nieuwe features in de Autumn ’23 Release van Exact Online vind je hier.
Business software
Exact

Mediacontact

Wil je meer informatie over dit bericht, heb je een interviewverzoek, of andere media-gerelateerde vragen? Neem contact op met Annemarije Dérogée, head of Corporate Communications bij Exact, via media@exact.com.
BE Select your country