Nieuws

Exact kondigt sponsorship aan cyclocross competities

Exact kondigt sponsorship aan van cyclocross competities

Business softwareleverancier wordt Main Partner bij veldritcompetities X2O BadkamersTrofee, de Ethias Cross en de UCI WorldCup Namur

10 september 2021 – Business softwareleverancier Exact gaat een samenwerking aan met cyclocross-organisatie Golazo in België. Het gaat om profcompetitie in het veldrijden. Exact zal de organisatie van, de X2O Badkamers Trofee, de Ethias Cross en de UCI WorldCup Namur het komend jaar ondersteunen als partner. Met dit sponsorship wil Exact dichter bij zijn klanten, de Belgische ondernemers, staan. De eerste cross staat gepland op 11 september; dan opent de top van het internationale veldrijden hun seizoen tijdens de Ethias Cross.

Na een periode waarin alles virtueel verliep, wil Exact van de gelegenheid gebruik maken om contactmomenten te creëren met ondernemers op alle niveaus. In totaal betreft de samenwerking 17 cyclocross events waarbij Exact geniet van zichtbaarheid op het parcours en op televisie via sponsorborden. Als Main Partner van de X20 Badkamers Trofee, de Ethias Cross en de UCI WorldCup Namur kan Exact haar klanten en partners ook een unieke ervaring ter plaatse aanbieden aan de hand van entree- en VIP-kaarten.

Populariteit in België

Sigrid Jansegers, Sales Director bij Exact, licht deze partnership toe: “Cyclocross is immens populair in België en we zien een metaforische gelijkenis tussen een bedrijf runnen en cyclocross. Beiden gaan over doelen stellen en in de weg ernaartoe over soms een hobbelig parcours, het overwinnen van obstakels. Wat de omstandigheden ook zijn, om succesvol te zijn moet men op het juiste moment naar de juiste versnelling kunnen schakelen. Exact wil zowel de cyclocross als Belgische ondernemers daarin ondersteunen.”

__ 

Over Exact

Exact, opgericht in 1984 en met hoofdzetel in Delft (Nederland), ontwikkelt software voor financieel beheer en Enterprise Resource Planning (ERP) voor kmo's. Het bedrijf telt meer dan 1.850 medewerkers. Klanten van Exact zijn vooral actief in de accountancy, productie, professionele dienstverlening, groothandel, logistiek en de bouwsector. Exact is sinds 1989 aanwezig in België. Het kantoor is gevestigd in Wemmel en huisvest 85 medewerkers. Exact heeft meer dan 66.000 bedrijven en meer dan 1.100 accountants op Exact Online in België. Er zijn 110 business apps beschikbaar die integreren met de oplossing. Andere producten die Exact aanbiedt zijn Exact Globe, Exact Synergy en Exact ProAcc. In december 2019 trad WinBooks toe tot de Exact groep. In de zomer van 2020 nam Exact ook Unit4 Bedrijfssoftware en HR-cloudsoftwareleverancier Officient over. Daarmee versterkt Exact het porfolio van softwareoplossingen en de aanwezigheid in Belgische markt verder.

Kijk voor meer informatie op http://www.exact.be

Business software

Mediacontact

Wilt u meer informatie over dit bericht, heeft u een interviewverzoek, of andere media-gerelateerde vragen? Neem contact op met onze PR-manager Marije Dippel via media@exact.com.
BE Select your country