Nieuws

Exact erkent meest complete accountancykantoren met Officium Universalis Award

Accountancykantoren ontvangen Officium Universalis Award van Exact

Ondernemers hebben de meest vooruitstrevende kantoren genomineerd

Wemmel, 14 oktober 2022 - Business softwareleverancier Exact reikt voor de tweede keer de Officium Universalis Award aan accountancykantoren uit. Vijf Belgische kantoren mogen zich komend jaar het meest complete accountancykantoor van België noemen. Crowe Spark, VGD Accountants & Belastingconsulenten, Helsen & Partners, A&B Partners en SBB Accountants & Adviseurs hebben van de 119 genomineerde kantoren de hoogste totaalscore gekregen en mochten deze award in ontvangst nemen.

Met de ‘Officium Universalis Award’ zet Exact de accountants in de verf die beschreven worden als vooruitstrevend binnen de sector. De winnaars worden bepaald aan de hand van een voorgaand onderzoek bij meer dan 10.000 ondernemers, uitgevoerd door een onafhankelijk onderzoeksbureau. De kmo’s kregen de kans om hun accountant te beoordelen in verschillende categorieën zoals dienstverlening, proactiviteit, sectorkennis, digitalisering en innovatie, en hun rol in het succes van hun bedrijf.

De Officium Universalis winnaars van 2022:

  • A&B Partners blinkt volgens haar klanten uit in het bieden van een snelle en persoonlijke service. Elke vraag krijgt een pasklare oplossing, maar ook de alternatieve mogelijkheden die A&B Partners steeds biedt worden erg geapprecieerd.
  • Crowe Spark pleziert klanten met hun expertise en klantgerichte aanpak. De accountants denken mee met de ondernemer waardoor die laatste een volledige service en proactieve open communicatie ervaart.
  • Helsen & Partners scoort goed bij haar klanten door het voorzien van een persoonlijke aanpak en proactiviteit. Met behulp hun van intensieve begeleiding geven klanten aan de overstap naar digitalisering sneller te kunnen maken.
  • Wat klanten van SBB Accountants & Adviseurs het meest opvalt, is de uitstekende sector- en domeinkennis, alsook snelle dienstverlening en begeleiding. Daarnaast vallen de professionele en behulpzame medewerkers op die, naast de beroepsernst, eveneens tijd vrijmaken voor een persoonlijke babbel over de sector.
  • VGD Accountants & Belastingconsultenten positioneert zich als uitdagende partner die steeds met gepaste oplossingen komt. Flexibiliteit, bereikbaarheid en efficiëntie zijn de kernwoorden die ondernemers linken aan het accountancykantoor.

Exact biedt duidelijkheid

Sigrid Jansegers, Sales Director bij Exact België over de uitreiking van de 2022 Officium Universalis awards: “Voor de tweede keer kunnen we met deze awards de accountants op een podium zetten die vooroplopen in dienstverlening en de administratieve druk bij klanten verlagen. Hun klanten bevestigen dat zij een betrouwbare partner zijn wat betreft wet- en regelgeving en bedrijfsvoering. Met de slimme software van Exact hebben deze accountancykantoren de meest relevante adviezen meteen bij de hand, waarop ondernemers op hun beurt de beste bedrijfsbeslissingen kunnen nemen. Wij zijn trots op de winnaars van deze awards, die hiermee een welverdiende erkenning krijgen.”

Business software

Mediacontact

Wil je meer informatie over dit bericht, heb je een interviewverzoek, of andere media-gerelateerde vragen? Neem contact op met Annemarije Dérogée, head of Corporate Communications bij Exact, via media@exact.com.
BE Select your country