Nieuws

4 Business Software grote winnaar tijdens de eerste editie van de Exact Partner of the Year event

4 Business Software grote winnaar tijdens de eerste editie van de Exact Partner of the Year event
Wemmel, 28 september 2023 – Tijdens de eerste editie van Partner of the Year in België heeft softwareontwikkelaar Exact zijn partners in het Afrikapaleis bekroond met zes verschillende onderscheidingen. De grote winnaar van de avond, 4 Business Software, ontving van Chief Commercial Officer Wiegert de Vos de Partner of the Year Award voor hun bijzondere aanpak en enthousiasme. We hebben ook hun collega Jonas Van Der Waals in het zonnetje gezet als winnaar van de Spotlight Award.

De Partner of the Year Award wordt dit jaar voor het eerst door Exact aan Belgische partners uitgereikt om hen te bedanken voor hun inzet en bijdrage. De partners worden beoordeeld aan de hand van verschillende criteria. De partner die op alle criteria het beste scoort, komt in aanmerking voor de felbegeerde Partner of the Year Award. In de beoordeling wordt gekeken naar omzet, omzetgroei, klantloyaliteit en omzet van nieuwe business.

Waardering uitspreken en successen vieren

CEO Paul Ramakers licht toe: “Deze avond is een hoogtepunt voor ons allemaal, want we komen samen om onze successen te vieren en de partners te bedanken. De groei die we als bedrijf doormaken, danken we ook aan onze samenwerking met hen. Onze partners beschikken over lokale kennis, hebben beter dan wie inzicht in de behoeften van hun klanten en kennen onze producten door en door. We vinden het belangrijk om onze waardering uit te spreken voor de bijdrage en inzet van onze partners.”

Persoonlijke aanpak en enthousiasme resulteert in Partner of the Year Award voor 4 Business Software

4 Business Software was al jarenlang partner van WinBooks. Na de overname door Exact in 2019 zijn ze ook begonnen met het verdelen van Exact Online. Ze hebben inmiddels een uitgebreid klantenbestand. De combinatie van een persoonlijke aanpak naar de klant toe en het enthousiasme van het softwareteam hebben ervoor gezorgd dat het bedrijf een geweldig jaar kent. Kortom, 4 Business Software is een terechte winnaar van de Exact Partner of the Year Award.

Overzicht van alle winnaars:

Tijdens de feestelijke avond zijn meerdere partners in het zonnetje gezet met een welverdiende award:
  • Partner of the Year Award 2023: 4 Business Software
  • New Business Award 2023 (de partner die de meeste nieuwe klanten aantrok): Polynome
  • Customer Success Award 2023 (de partner die klanten onder andere het langste aan zich bindt): Neuronics
  • Spotlight of the Year Award 2023 (de persoon binnen het partnernetwerk die bijzondere inzet en prestaties heeft geleverd): Jonas van der Waals van 4 Business Software
  • Project of the Year Award 2023 (de partner met het beste ingezonden implementatieproject): Tomfin
  • Lifetime Achievement Award: Dirk Maesen van Trustteam 
Voor deze eerste editie was het Afrikapaleis in Tervuren omgetoverd tot een kleurrijke omgeving in het thema ‘The Powerful Palette’. We hebben de partners verrast met een culinaire avond, gevuld met entertainment zoals een ballerina, zandkunstenaar en livemuziek van een harpist en violist. De presentatie van het event was in handen van presentatrice Valerie Thys.
BE Select your country