Exact staat klaar voor ondernemend België

Exact is de marktleider in business software in de Benelux. Je kan bij ons terecht voor de automatisering van boekhoud-, financiële, ERP-, HRM- en CRM-processen. Daarnaast bieden we specifieke sectoroplossingen. Met Exact heb je grip op alle bedrijfsprocessen.

Bedrijven helpen groeien

In welke fase je bedrijf ook zit, voor iedere behoefte bieden we een passende oplossing

Alle cijfers binnen handbereik

Betere zakelijke beslissingen door realtime toegang tot alle belangrijke bedrijfsgegevens op elk toestel

Snel een positieve impact creëren

Onze oplossingen zijn eenvoudig in te stellen en te gebruiken, waardoor je meteen waarde toevoegt aan je bedrijf.

  • MVSA Architects
  • ZiggZagg
  • Bobbejaanland
  • Royal Keerbergen Golfclub
  • Vandelanotte
  • Weweler - Colaert

KlantverhalenMVSA Architects

Vooral de Work Breakdown Structure (WBS) is fijn. Daarmee is het bijvoorbeeld makkelijk om na te gaan in welke fase van een bepaald project u meer energie moet steken.

KlantverhalenZiggZagg

Stilstand is achteruitgang. Daarvoor zijn slimme tools nodig die het administratieve leven een stuk makkelijker maken. Met de software van Exact komt hij nooit voor verrassingen te staan.

KlantverhalenBobbejaanland

Doordat we ook met onze budgetten in Exact werken, kunnen we bijvoorbeeld snel een vergelijking maken tussen actuele kosten en budget.

KlantverhalenRoyal Keerbergen Golfclub

Er komt heel wat administratief werk kijken bij een Golf Club. Alle Belgische golfers zijn geregistreerd in iGolf. Door een koppeling met Exact maken we hierhandig gebruik van.

KlantverhalenVandelanotte

Wij hebben Exact gekozen om beter te kunnen samenwerken met onze cliënten. Exact is een heel open pakket waarop we heel wat andere programma’s kunnen enten.

KlantverhalenWeweler - Colaert

Weweler had behoefte aan een geïntegreerde toepassing. Met de oplossingen van Exact zijn onze bedrijfsprocessen veel efficiënter ingericht.

BE Select your country