Correct en snel onkosten verwerken met Exact SRXP

Met Exact SRXP heb je realtime inzicht in de onkosten van medewerkers, worden uitgavenstaten van kredietkaarten automatisch gematcht en exporteer je onkosten met één klik naar jouw boekhoudpakket. Zo verwerk je de onkosten uitermate efficiënt en drie keer zo snel.

Registreer onkosten efficiënt in slechts drie stappen

Exact SRXP is een handige app en online portal om in één klik onkosten in te geven, te matchen en te exporteren. Voortaan telt jouw proces om onkosten te verwerken nog maar drie stappen:

Stap 1

De medewerker maakt een foto van zijn rekening met de onkosten-app van Exact SRXP. De OCR-software scant en herkent automatisch belangrijke gegevens van de rekening, zoals de locatie, valuta en het bedrag.

Stap 2

De manager controleert de onkosten eenvoudig vanuit de app en matcht ze in slechts één swipe.

Stap 3

Finance doet de laatste check en exporteert alle gegevens met één klik naar elk Finance-, HR- of ERP-pakket.

De voordelen van onkosten verwerken met Exact SRXP

Automatisch matchen van uitgavenstaten van kredietkaarten

De kredietkaartfunctie van Exact SRXP matcht automatisch jouw uitgavenstaten van kredietkaarten met de bijbehorende rekeningen op basis van de/het overeenkomende locatie, bedrag en valuta. Dat bespaart je veel opzoekwerk achteraf.

Lees hier alles in het SRXP-whitepaper

Alle soorten onkosten in één systeem

Met Exact SRXP beheer en verwerk je thuiswerk- en kilometervergoedingen, kredietkaartbetalingen en onkostennota's allemaal vanuit één centraal systeem. Gedaan met omslachtige processen voor onkosten.

Integreer eenvoudig met jouw boekhoudpakket

Exact SRXP heeft een naadloze integratie met elk Finance-, HR- of ERP-pakket. Zo exporteer je onkosten met één klik naar jouw financiële administratie.

Razendsnel en foutloos onkosten verwerken met OCR software

De OCR-software van Exact SRXP scant en herkent automatisch belangrijke gegevens van een rekening, zoals het bedrag, de datum en de valuta. Zo elimineer je fouten en bespaar je een hoop tijd in jouw boekhouding.

Bereken automatisch jouw gereden kilometers

De Google Maps-integratie van Exact SRXP berekent automatisch jouw gereden kilometers. Voeg eenvoudig tussenstops toe, kopieer frequent gereden routes en dien onkosten voor afgelegde kilometers zelfs onderweg in bij de manager. Zo krijgt de boekhouding de onkosten sneller binnen en krijgen de medewerkers sneller uitbetaald.

Automatisch matchen van uitgavenstaten van kredietkaarten
Alle soorten onkosten in één systeem
Integreer eenvoudig met jouw boekhoudpakket
Razendsnel en foutloos onkosten verwerken met OCR software
Bereken automatisch jouw gereden kilometers

Kies het best passende pakket voor jouw bedrijf

Van kmo tot multinational: wij bieden een passend pakket voor elke bedrijfsgrootte.

 • Exact SRXP Premium

  € 3,60 Per gebruiker

  Features

  • Onkosten registreren
  • Kilometer- & dagvergoedingen
  • Digitaal goed- en afkeuringsproces
  • Businesstrips aanvragen
  • Werkkostenregeling
  • Export op grootboek- en kostenplaats
  • Opslag in de cloud
  Gesprek aanvragenDownload brochure
 • Exact SRXP Enterprise

  € 6,50 Per gebruiker

  Features

  • Onkosten registreren
  • Kilometer- & dagvergoedingen
  • Koppeling met kredietkaarten
  • Goed- en afkeuring van onkosten op basis van bedrijfsbeleid
  • Businesstrips aanvragen
  • Werkkostenregeling
  • Export op grootboek- en kostenplaats
  • Buitenlandse btw-teruggave
  • Opslag in de cloud
  Gesprek aanvragenDownload brochure
 • Exact SRXP Corporate

  € 10,00 Per declaratie formulier

  Geschikt voor grote bedrijven met veel occasionele onkostennota's

  Features

  • Onkosten registreren
  • Meerdere onkosten per formulier
  • Kilometer- & dagvergoedingen
  • Koppeling met kredietkaarten
  • Goed- en afkeuring van onkosten op basis van bedrijfsbeleid
  • Businesstrips aanvragen
  • Werkkostenregeling
  • Automatische export op grootboek- en kostenplaats
  • Buitenlandse btw-teruggave
  • Opslag in de cloud
  Gesprek aanvragenDownload brochure

Alle prijzen zijn exclusief BTW.

Onze bewezen koppelingen

vat4u

Vat4u

VAT4U is Europa's eerste geautomatiseerde platform voor btw-teruggave. De koppeling van Exact SRXP en VAT4U maakt het mogelijk om btw in binnen- en buitenland automatisch terug te vragen, rekening houdend met 2000+ btw-regels in 28 EU-staten. Lees in deze blog hoe je binnen- en buitenlandse btw automatisch terugvraagt.

Bunq

Bunq

Met de API koppeling van Exact SRXP en Bunq bank worden transacties van de bunq debitcards real-time verwerkt in de declaratiesoftware van Exact SRXP en gematched met de bijbehorende bonnen. Zo hoef je nooit meer handmatig af te letteren.
ICS

ICS

Met de koppeling van Exact SRXP en creditcardmaatschappij ICS worden creditcardtransacties van zakelijke creditcards automatisch geimporteerd in Exact SRXP en op basis van overeenkomende data gematched met de bijbehorende bonnen. Handmatig afletteren is verleden tijd.

Deze bedrijven vertrouwen op de software van Exact SRXP

 • Mammoet

KlantverhalenMammoet

Door ons declaratieproces te digitaliseren hebben we meer dan 75% aan verwerkingstijd op de administratie bespaard.

Razendsnelle implementatie

Wij vinden het belangrijk dat je toegang hebt tot onze ervaring en expertise. Exact ondersteunt je groei en uitdagingen, wat er ook gebeurt.

FAQ

Met de app van Exact SRXP dien je eenvoudig, snel en wereldwijd onkosten in vanaf je telefoon. Na het installeren van de app scan je rekeningen in en voeg je eenvoudig uren, kilometers en overige onkosten toe in de app. Zijn alle onkosten toegevoegd? Dan bundel je die meteen in een digitaal formulier en stuur je ze met één druk op de knop door naar je manager.

Nadat je zakelijke kredietkaarten zijn gekoppeld aan de software, komen de transacties dankzij de automatische kredietkaart-gegevensfeed van Exact SRXP automatisch in je systeem terecht. Het matchen van uitgavenstaten van kredietkaarten gebeurt automatisch, doordat het systeem per transactie automatisch op zoek gaat naar de bijbehorende rekening. Komen de datum, valuta en het bedrag van de rekening en transactie overeen? Dan vindt een automatische match plaats. Zo hoef je zelf nooit meer te matchen.

De manager ontvangt een pushmelding op zijn telefoon zodra de medewerker onkosten heeft ingediend. Vanuit de pushmelding start de manager meteen met digitaal matchen. Het goedkeuren, afkeuren of in de wacht zetten van de onkosten doet de manager vanuit de app in één swipe. Zijn de formulieren goedgekeurd? Dan ontvangt de medewerker meteen een melding in de app.

Het enige wat je moet doen is de afgelegde route invullen. Vervolgens berekent Google Maps automatisch je gereden kilometers. Onderweg nog een collega opgehaald? Ook tussenstops voeg je eenvoudig toe. Rijd je regelmatig dezelfde route? Dan kopieer je de onkostennota voor kilometers eenvoudig in de app. Dat bespaart de medewerker veel tijd.

De formulieren voor onkosten worden digitaal doorgestuurd naar de boekhouding voor de laatste check. Vanuit één digitaal formulierenoverzicht voert de boekhouding de laatste controle uit. Klopt er iets niet? Dan keur je een formulier eenvoudig af en geef je meteen een motivatie mee. Zo weet de indiener precies welke wijzigingen vereist zijn om het formulier te laten kloppen. Wanneer alle formulieren zijn ontvangen exporteer je ze met één klik naar het bijbehorende boekhoudpakket. Jouw werk zit er al op!

Veel bedrijven zien het terugvorderen van buitenlandse btw als iets complex, maar met Exact SRXP gaat dat heel eenvoudig. De medewerker verzamelt alle buitenlandse onkosten in de app van Exact SRXP. Na controle van de manager en de boekhouding exporteer je onkosten met één klik naar het btw-teruggaveplatform VAT4U. VAT4U checkt op zijn beurt de buitenlandse onkosten op meer dan 2.200 buitenlandse btw-regels en dient ze in bij de belastingsdienst. Zo krijg je altijd het geld terug waar je recht op hebt.

Klaar om jouw onkostenproces te digitaliseren?

BE Select your country