Materialen om te delen

Elke klant is uniek en heeft andere wensen en behoeften. Ook wat de boekhouding betreft. De een heeft genoeg kennis om zelf de boekhouding te doen, zodat jij kan meekijken en controleren. Terwijl de ander de volledige bedrijfsadministratie, van boekhouding tot voorraadbeheer, zelf wil beheren. Wat het scenario ook is, met Exact Online werk je slim online samen. Om je klanten te informeren over een Exact Online-oplossing vind je hier alle marketingmaterialen die je met hen kan delen. Weet je nog niet welke oplossing geschikt is voor de behoeften van je klant? Gebruik dan de keuzehulp om je hierbij te helpen. 

Exact voor Boekhouden

Download en deel de materialen met je klanten. Gebruik de uitnodigingswizard om hen uit te nodigen voor Exact Online Boekhouden.

Exact voor Handel

Download en deel de materialen met je klanten. Gebruik de uitnodigingswizard om hen uit te nodigen voor Exact Online Handel.

Exact voor Productie

Download en deel de materialen met je klanten. Gebruik de uitnodigingswizard om hen uit te nodigen voor Exact Online Productie.

Exact voor Zakelijke Dienstverlening

Download en deel de materialen met je klanten. Gebruik de uitnodigingswizard om hen uit te nodigen voor Exact voor Zakelijke Dienstverlening.

Exact voor Bouw

Download en deel de materialen met je klanten. Gebruik de uitnodigingswizard om hen uit te nodigen voor Exact voor Bouw.

Exact Mijn [Kantoor]

Download en deel de materialen met je klanten. Gebruik de uitnodigingswizard om hen uit te nodigen voor Exact Mijn[Kantoor].
BE Select your country