Groei met het Exact Accountancy Programma

Werk jij als accountant of boekhouder met Exact Online en wil je jouw praktijk laten groeien? Het Exact Accountancy-programma ondersteunt je hierbij met resources, kennis en gratis zichtbaarheid voor jouw kantoor. Want wat je ambities ook zijn, wij helpen je om alles uit jouw onderneming en die van je klanten te halen.

Exact Ambassador programma levels

Laat je bedrijf groeien

Laat je bedrijf groeien door extra waarde te creëren voor je klant. Naast het regelen van de boekhouding wil jouw klant ook horen wat er morgen gebeurt als hij vandaag niet ingrijpt. Actueel inzicht en grip op de cijfers zijn hierbij cruciaal voor jou en je klant. Kies daarom de juiste samenwerkingsvorm in Exact Online en help jouw klant op weg naar succes.

Hoe werkt het Exact Accountancy-programma?

Ben je accountant of boekhouder en werk je met Exact Online Accountancy? Dan krijg je gratis toegang tot het Accountancy Resource Center, Exact Accountancy Events en het Exact Accountants Center. Bovendien kom je in aanmerking voor een Gouden Luca.

Voor wie is het Exact Accountancy programma?

Iedere Exact Online-accountant of -boekhouder wordt uitgenodigd om gebruik te maken van het Exact Accountancy-programma.

De voordelen van het Exact Accountancy Programma

BE Select your country