Kies je ideale deployment optie

Onze producten zijn beschikbaar in verschillende deployment opties, zodat je zelf kunt kiezen welke vorm het best bij jouw wensen aansluit.

Business software

De beschikbare deployment opties

Steeds meer bedrijven kiezen voor de voordelen van de Exact Cloud. Daarbinnen hebben we diverse mogelijkheden. Wil je meteen gebruikmaken van onze oplossing en ben je op zoek naar out-of-the-box processen, snelheid en toegankelijkheid? Dan is Exact Online de oplossing voor jou. Voor onze meer uitgebreide oplossingen bieden we verschillende configuraties: onze veilige en schaalbare Exact Cloud, jouw eigen cloud of - als je volledige controle wilt - on-premise. Onze professionals kunnen je helpen met de implementatie in jouw eigen cloud of op locatie.

Exact Cloud

Exact is vermoedelijk de grootste en meest ervaren leverancier van cloudtechnologie in Europa. Meer dan 675.000 bedrijven vertrouwen op de Exact Cloud om hun financiën en bedrijfsprocessen te beheren.

Business software

Veilig, schaalbaar en gemakkelijk

Exact Cloud staat voor veiligheid, schaalbaarheid en gemak. Log in op jouw vertrouwde Exact-omgeving, waar je ook bent. Binnen de Exact Cloud bieden we diverse mogelijkheden. Wil je meteen gebruikmaken van onze oplossing en ben je op zoek naar out-of-the-box processen, snelheid en toegankelijkheid? De Exact Cloud maakt gebruik van de technologie van Amazon Web Services (AWS). De Exact Cloud maakt het ook mogelijk om oplossingen zoals Exact Globe+, Exact Synergy en Exact Business Software door ons te laten beheren.

De Exact Cloud garandeert automatische back-ups en updates van nieuwe versies. Dankzij de Exact Cloud hoef je je niet bezig te houden met de installatie, updates, back-ups en veiligheid van je server. Daar zorgen wij voor. Onze software is vanuit elke werkplek met een goede internetverbinding bereikbaar. Exact Cloud is gecertificeerd met het ISAE 3402 Type II-certificaat. Dat waarborgt de veiligheid en continuïteit van ons framework en maakt Exact Cloud aantoonbaar een veilige en toekomstbestendige keuze. Wij bieden daarmee één loket voor alle Exact-software in de cloud.

Belangrijkste voordelen

 • 24/7 wereldwijd alles bij de hand
 • Veilig en betrouwbaar werken
 • Geen werk aan onderhoud
 • Flexibele abonnementen en lage TCO
 • Online samenwerken
 • Snel aan de slag
 • Dagelijkse back-up
 • Automatische updates
 • ISAE3402 type II-gecertificeerd
 • Geen investeringen in hardware
 • Profiteert van de gemeenschappelijke kennis, ervaring en werkwijze van meer dan 400.000 klanten en miljoenen gebruikers

Amazon Web Services en Azure

Wil je jouw software in je eigen, private cloud draaien? Dat is ook mogelijk. Wij bieden daarvoor verschillende opties in samenwerking met de marktleiders inzake clouds.

Amazon Web Services Logo
Microsoft Azure Logo

Uw software in je eigen privé-cloud

Exact is onderdeel van het Amazon Partner Network. Dat betekent dat jouw licentie voor Exact Globe+ en/of Synergy nu ook efficiënt kan laten draaien in een Amazon Web Services (AWS)-omgeving. Exact is ook geoptimaliseerd voor het gebruik van Microsoft Azure en beschikbaar via de Microsoft Azure Marketplace. AWS en Microsoft Azure bieden flexibiliteit, een lage kostenstructuur en stellen je in staat om snel te schakelen. Elke dag komen er in die cloudplatformen nieuwe functies bij die meteen klaar zijn voor gebruik en je zo continue innovatie bieden.

Onze specialisten kunnen je helpen bij de configuratie van de Exact-oplossingen op AWS of Microsoft Azure. Meer over onze services.

Belangrijkste voordelen

 • Geen langdurig implementatietraject
 • Geen hardware-investeringen nodig
 • Gemakkelijk op- en afschalen
 • Ondersteuning bij implementatie door onze specialisten mogelijk

On-premise

On-premise software is software die lokaal op jouw eigen servers geïnstalleerd wordt. Dat houdt in dat je zowel software als hardware volledig zelf beheert en onderhoudt. Je kunt ervoor kiezen om onze oplossingen Globe+, Synergy, Financials en Business Software eenmalig aan te schaffen (licentie) of als maandelijks abonnement te nemen.

Business software

Lokale installatie op uw eigen servers

Kies je voor het perpetual model, dan betaal je eenmalig het volledige pakket, waarna je er volledig eigenaar van bent. Voor wie zijn opstartkosten liever laag houdt, bieden we onze on-premiseoplossing aan als abonnement, zodat je niet in één keer een grote som betaalt maar maandelijkse abonnementskosten.

Onze specialisten kunnen je helpen bij de implementatie van de Exact-oplossingen bij jou op locatie. Meer over onze services.

Belangrijkste voordelen

 • Volledige controle over jouw hardware en infrastructuur
 • Controle over je software
 • Keuze tussen eenmalige aanschaf of een abonnement
 • Ondersteuning bij implementatie door onze specialisten mogelijk
BE Select your country