Nieuws

Exact benoemt Sophie Wildeboer tot nieuwe Chief Marketing Officer

Vrijdag 1 september 2023, Delft – Sophie Wildeboer wordt nieuwe Chief Marketing Officer (CMO) bij Exact en neemt de leiding van de marketingafdeling op. Met deze benoeming wordt Sophie onderdeel van het Executive Committee onder leiding van Chief Executive Officer (CEO) Paul Ramakers.

CEO Paul Ramakers over de aanstelling van Sophie: “In de tijd dat Sophie werkzaam is bij Exact heeft ze laten zien dat ze van toegevoegde waarde is voor de organisatie, onder andere door hoe zij verschillende teams samenbrengt. Haar manier van leidinggeven gecombineerd met haar strategische vaardigheden zullen ons helpen om een volgende stap te zetten met de marketingafdeling van Exact. Ik kijk uit naar de verdere samenwerking met Sophie als onze nieuwe CMO.”

“Tijdens mijn carrière bij Exact heb ik de marketingafdeling al mogen leren kennen als een getalenteerd en ervaren team met collega’s die een ongelooflijke passie hebben voor wat ze doen”, aldus Sophie. “Ik kijk er erg naar uit om samen met deze collega’s een bijdrage te leveren aan de verdere groei van het bedrijf.”

Sophie is sinds 2020 werkzaam bij Exact. Tot voorkort vervulde ze de functie van Director Strategy Execution & Integration waarin ze verantwoordelijk was voor de integratie van Exacts acquisities en voor het leiden van het verantwoord-ondernemenprogramma van Exact.

Voordat Sophie bij Exact begon, heeft ze verschillende functies bekleed bij een aantal vooraanstaande bedrijven, zoals bij het voormalige CarNext.com en de Retail&Private Banking-divisie van ABN AMRO Bank. Zij startte haar carrière bij strategieconsultant The Boston Consulting Group (BCG).
Exact

Mediacontact

Wil je meer informatie over dit bericht, heb je een interviewverzoek, of andere media-gerelateerde vragen? Neem contact op met Annemarije Dérogée, head of Corporate Communications bij Exact, via media@exact.com.
BE Select your country