HRM

Meer samenwerking binnen het globaal netwerk van Sortlist

Wie?

De juiste mensen matchen met het juiste marketingbureau, daar gaat Sortlist dagelijks voor. Een groot succes blijkt, want slechts een paar jaar na hun opstart stak de agency de landsgrenzen over. Frankrijk en de UK hadden al snel een eigen filiaal, maar ook in de US en Canada kan je Sortlist ondertussen vinden. Overal verbinden ze mensen, maar hoe creëren ze verbondenheid in hun eigen globaal netwerk van medewerkers?

Betrokken medewerkers over de hele wereld

Internationaal human resource management is uitdagend. Niet alleen gelden er overal ander HR-wetgevingen, je moet al die mensen in verschillende landen kunnen betrekken in de bedrijfscultuur. Daarom is de flexibiliteit van Officient een meerwaarde voor Enora, Internationaal HR-manager. Via het platform kan zij instellingen aanpassen naargelang de noden per land. Bovendien kan ze managers en medewerkers meer autonomie geven en verantwoordelijkheden toekennen door de Self Service. Zo vergoot ze de internationale samenwerking.

Marie leidt het Customer Succes Team van 12 medewerkers die verspreid zijn over 5 landen. Zij houdt met Officient overzicht over wie wanneer beschikbaar is en kan zo vlot zelf verlof goedkeuren. Complexe spreadsheets worden daardoor overbodig.
Wat ik geweldig vind is de flexibiliteit van het product. Ik kan het configureren zoals ik het wil, volgens de noden van elk land.

Enora Herbillon - International HR Manager

Els Brisau | HR & Finance verantwoordelijke

Met inzichten en CS naar een ijzersterk businessplan

Thibaut, CEO, hecht terecht veel belang aan een goed onderbouwde businessplanning en valt daarvoor graag terug op HR-analytics. Via Officient kan hij in-depth financiële analyses uitvoeren van zowel teams als individuen. Ook de gecentraliseerde data geven hem informatie omtrent welke assets er in omloop zijn. Die beschikbaarheid van inzichten helpt hem een onwrikbaar businessplan opstellen. Om nog maar te zwijgen van het Customer Succes team, die elke keer opnieuw luistert en inspeelt op de groei van de organisatie.
BE Select your country