HRM

Winst op vlak van efficiëntie en transparantie met een gebruiksvriendelijk HR Platform

Wie?

Al sinds hun opening in 2002 is het Concertgebouw een icoon in Brugge. Zo pronkt het tussen 's werelds 1001 gebouwen ‘to see before you die’. De gerenommeerde architectuur, de fantastische akoestiek, de kunstcollectie en het programma maken het tot een bruisende ontmoetingsplaats voor meer dan 150.000 bezoekers per jaar.

Een geautomatiseerd en digitaal proces van verlofaanvraag tot uitbetaling

Vroeger verliep alles van verlofaanvragen nog op papier. Een briefje werd afgedrukt, dat werd bezorgd aan de coördinator om af te tekenen, waarna het gedeponeerd werd in het postvak van HR. Je kan je wel voorstellen dat daar te veel manueel werk bij kwam kijken. Isabelle, Legal & HR verantwoordelijke, was daarom op zoek naar een systeem dat dit proces kon automatiseren en digitaliseren. Toen ze zag hoe efficiënt dit verliep met Officient en de Employee app was ze snel overtuigd van de positieve impact van een gebruiksvriendelijke tool.

Het centraal beheren van HR-documenten is ook een grote meerwaarde. Vroeger werd alles opgeslagen in diverse mappen en moest je echt soms nadenken waar wat zat? In de map van de persoon of de map van het specifieke proces ? Nu vinden we (HR en de collega’s) alles makkelijk terug in het digitaal personeelsdossier van Officient.

Isabelle D'Hooghe - Coördinator HR en juridische zaken

Els Brisau | HR & Finance verantwoordelijke

Medewerkers gemakkelijk en transparant toegang geven tot hun HR data

Hoeveel verlof heb ik nog? Kan je me dit document bezorgen? Isabelle herkent het goed, de mails die voortdurend heen en weer gestuurd worden tussen HR en medewerkers met vragen naar bepaalde informatie en documenten. In de Employee app van Officient kunnen medewerkers dit nu zelf allemaal gemakkelijk raadplegen. Voor Concertgebouw Brugge zit daar een grote efficiëntiewinst.

BE Select your country