Choose a different country or region if you want to see the products and prices for your location. Click Continue to go to the selected country or region.

België toont veerkracht

In deze tijden is het niet de vraag of u kunt ontkomen aan tegenslag. De vraag is hoe u ermee omgaat. Lukt het om veerkracht te tonen en u aan te passen? Wij geloven in veerkracht, en helpen u graag die te versterken.

Versterk uw veerkracht

Voor wie net als wij gelooft dat uitdagende tijden ook kansen bieden, geven we in deze serie inspiratie die uw veerkracht versterken. In een klein half uurtje krijgt u van experts tips en ideeën om u door deze moeilijke tijd heen te helpen. De webinars zijn voor iedereen gratis te volgen en worden na afloop als video beschikbaar gesteld.

 

Volg online trainingen

Is door de crisis uw bedrijvigheid weggevallen, en heeft u plotseling weinig om handen? Benut uw tijd goed door trainingen te volgen. Ons gepersonaliseerd aanbod van online trainingen helpt u om uw software nog beter te gebruiken.

Persoonlijke hulp?

Onze consultants staan altijd klaar om u te helpen met specifieke vragen of behoeftes. Zeker ook nu! Met een speciaal remote consult krijgt u online, maar toch persoonlijk, hulp en advies bij al uw uitdagingen. De tarieven zijn tijdelijk gereduceerd om u door deze moeilijke tijden heen te helpen.

Suggesties voor veerkracht?

Wilt u graag uw collega ondernemers door de crisis helpen? Heeft u suggesties voor een goed onderwerp voor een webinar? We horen graag van u! Mail ons via onderstaande button en we nemen snel contact met u op.

Lees de tips van onze experts

Bent u meer een lezer dan een luisteraar? Geen probleem. Versterk uw veerkracht met de artikelen hieronder. U vindt er alle tips uit de webinars én meer.

BE Select your country