Accountancy

Vervang de schoenendoos met administratie door een kantoorapp voor klanten

Zo bespaart u tijd met kassabonnetjes en facturen
Iedere accountant of boekhouder kent ze wel: klanten die hun kassabonnetjes de ene keer doorgeven via Whatsapp, Messenger of e-mail en de andere keer in een klassieke farde. Misschien is er hier en daar zelfs nog een kleine zelfstandige die de hele papierwinkel binnenbrengt in een schoendoos. Maar hoe kun je dat proces vereenvoudigen en tijd winnen voor (extra) klanten?

Het antwoord? Digitalisering! Dat is gemakkelijker én sneller gerealiseerd dan je misschien denkt. De grootste winst: met 100% digitale factuurverwerking realiseer je tot 93% tijdbesparing! Lees even mee over hoe je online accountancy software voor je laat werken in plaats van andersom.

Moe van al die bonnetjes?

Los van het feit dat al die losse bonnetjes en facturen onduidelijk en onoverzichtelijk kunnen zijn, is hun manuele verwerking simpelweg onhandig. Al die informatie op de juiste manier verwerken kost heel wat tijd en energie. En dan moet je hopen dat bij die invoering geen fouten gemaakt worden, dat alles op de juiste plaats opgeslagen wordt en dat je geen facturen kwijtspeelt. Over risico’s gesproken…

Onvolledige administratie verleden tijd

Door klanten digitaal hun onkostennota’s en facturen te laten aanleveren, realiseer je snel uren tijdbesparing per klant. Als je de boekhouding goed organiseert en de juiste automatiseringstechnieken en digitale tools gebruikt, worden zaken voortaan correct geordend en gestructureerd. Bovendien is die onvolledige administratie door verloren geraakte bonnetjes dan ook verleden tijd want alles komt meteen op de juiste plek binnen. Zo wordt iedere minuut die je bespaard een minuut die je aan oprechte aandacht en deskundig advies kunt besteden. Jij blij, je klant blij!

Laat scansoftware je werk doen

Met scansoftware als onderdeel van de online accountancy oplossing van Exact vermijd je manueel invoerwerk omdat een robot het repetitieve werk voor je doet. Je hebt dus geen bergen invoerwerk meer want boekingen komen direct en automatisch in de administratie terecht. Daardoor kun je meer klanten bedienen met hetzelfde aantal medewerkers én heb je meer tijd om advies te geven aan je klanten. En zij kunnen op hun beurt gemakkelijk hun bonnen en facturen met je delen via de website en app. Vergeet die vele e-mails, whatsappberichten, volle mappen en uitpuilende schoendozen dus maar. Handig, toch?

No hands Accounting en kantoorapp

Mijn[Kantoor] is de ideale oplossing om je samenwerking te digitaliseren. Met als resultaat een hogere efficiëntie en meer gemak voor je klant. Maak kennis met Mijn[Kantoor] en No hands Accounting.

BE Select your country