Nieuws

Trotse partner: Exact sponsort de Trends Gazellen Awards 2024 en onderstreept de impact van snelgroeiende bedrijven

Wemmel, 16 februari 2024 – Exact, de toonaangevende leverancier van cloudsoftware voor kmo's en accountants, kondigt met trots zijn partnerschap met de Trends Gazellen Awards 2024 aan. Als partner van dit evenement onderstreept Exact het belang van snelgroeiende bedrijven en hun cruciale rol binnen de economie.

De Trends Gazellen Awards, die inmiddels al voor de 23e keer georganiseerd worden door Roularta Media Group, vieren ondernemerschap en groei. De prijzen worden uitgereikt aan snelgroeiende bedrijven die een integraal onderdeel van het economisch landschap vormen en daarom Gazellen worden genoemd. Deze ondernemingen maken het verschil dankzij hun heldere visie en zin voor innovatie. Met hun (on)rechtstreekse impact op de (lokale) werkgelegenheid zijn ze een inspirerend rolmodel voor andere bedrijven. Dit jaar selecteert de organisatie per provincie 250 kmo's.

Bekroning van prestaties tijdens regionale evenementen

Alle geselecteerde bedrijven ontvangen een Trends Gazellen-diploma, een erkenning voor hun uitzonderlijke prestaties. Met 11 regionale evenementen, die plaatsvinden tussen 7 februari en 27 maart 2024, worden de genomineerde bedrijven gehuldigd voor hun groei en bijdrage aan het economische landschap. Het hoogtepunt van deze viering vindt plaats tijdens het nationale evenement in Brussel, waar de drie Gazellen met de meest buitengewone prestaties bekroond worden met een award, als erkenning van hun uitzonderlijke prestatie.

Sigrid Jansegers, Sales Director bij softwareontwikkelaar Exact vertelt: “Bij Exact zijn we trots om partner te zijn van de Trends Gazellen Awards, een initiatief dat de meest dynamische en innovatieve bedrijven in België in de kijker zet. Onze missie om bedrijven helpen toekomstbestendig te groeien met onze cloudsoftware sluit perfect aan op het initiatief van de Roularta Media Group. Met onze cloudsoftware kunnen onze klanten efficiënter werken, meer inzicht krijgen en verder groeien.”
Het overzicht van de winnaars per regionaal event wordt na ieder evenement geüpdatet om de voortdurende groei en prestaties van deze inspirerende bedrijven te volgen.
Business software
Exact

Vragen & contact 

Vragen naar aanleiding van dit persbericht? Neem contact met ons op. Dit kan per e-mail, via media@exact.com, of telefonisch: 015- 7115100. Bekijk onze beeldbank voor recent beeldmateriaal.
BE Select your country