Nieuws

Exact zet zich in voor Make-A-Wish en haalt €22.802 op voor hartenwensen van kinderen!

Delft 12 januari 2024 – Op vrijdag 22 december 2023 verzamelden zich bij de officiële cyclocross aan het Zilvermeer in Mol, collega’s en fietsfanatiekelingen voor de Miles for Smiles Exact Cross. Het evenement bood een unieke kans om mee te doen aan een officiële veldrit van de Exact Cross en tegelijkertijd het prachtige doel van Make-A-Wish te steunen. Als organisatie staat Exact namelijk midden in de maatschappij en daarom vindt de softwareontwikkelaar het belangrijk betrokken te zijn bij diens omgeving én hieraan bij te dragen. Exact steunt de samenleving op diverse manieren en samen met onze collega’s maken we het verschil. Het was een onvergetelijke middag. Namens Exact willen we iedereen die heeft deelgenomen, gedoneerd of op een andere manier bijgedragen heeft aan dit evenement, bedanken. Samen hebben we hartenwensen in vervulling laten gaan!

De Make-A-Wish foundation is een wereldwijde organisatie die levens veranderende wensen vervult voor kinderen met een ernstige ziekte. Make-A-Wish gelooft in de helende kracht van wensen. Daarom vervullen zij de hartenwens van kinderen tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende medische aandoening om hen zo kracht te geven de strijd tegen de ziekte verder te zetten. Want als een kind kan geloven dat zijn wens uitkomt, dan kan het ook geloven dat hij beter wordt.

Medewerkers van Exact hebben zich kunnen inzetten voor deze stichting door fondsen op te halen via hun eigen sponsorpagina en mee te doen aan een sportieve activiteit. Samen hebben onze collega’s een mooi bedrag kunnen ophalen waaraan Exact nog een aanzienlijk bedrag heeft bijgedragen. Het hartverwarmende aspect van deze actie was niet alleen die fysieke activiteit, maar de gedeelde toewijding om Make-A-Wish te ondersteunen. Dankzij onze collega’s en de ontvangen donaties kunnen ze bij Make-A-Wish hartenwensen van kinderen in vervulling laten gaan.
Exact

Mediacontact

Wil je meer informatie over dit bericht, heb je een interviewverzoek, of andere media-gerelateerde vragen? Neem contact op met Annemarije Dérogée, head of Corporate Communications bij Exact, via media@exact.com.
BE Select your country