Nieuws

Exact lanceert Exact bouw7 cloudsoftware in België

Geïntegreerde oplossing ondersteunt bouwsector in administratie, planning en beheer

Wemmel, 29 september 2020 – Exact lanceert de cloudsoftwareoplossing Exact bouw7 op de Belgische markt. Met deze mobiele cloudoplossing kunnen bouwbedrijven overal en in realtime de juiste informatie digitaal inzien en bewerken, waardoor een papieren administratie niet meer nodig is.

Realtime inzichten

Medewerkers, onderaannemers en klanten zijn met Exact bouw7 niet gebonden aan een locatie of device: het programma is te openen vanaf elk apparaat, vanuit elke plek met een internetverbinding. De software verwerkt aanpassingen meteen waardoor cijfers en gegevens altijd up-to-date en accuraat zijn. Wordt een project op de bouwwerf afgerond, dan zie je dat bijvoorbeeld direct op kantoor. Dat geldt ook voor bijvoorbeeld gepresteerde uren, materiaalkosten en leverbonnen. Gebruikers zien duidelijk of een project binnen het budget blijft en of de arbeidsproductiviteit op peil is - of dat er extra mankracht nodig is om gestelde deadlines te halen.

Een digitaal platform

Een ander groot voordeel van deze combinatie is het feit dat ook CRM en de financiële administratie volledig geïntegreerd zijn waardoor alles op dezelfde plek te vinden is. Het softwarepakket is per direct beschikbaar in drie versies, met oplossingen voor kleine ondernemingen, maar ook voor grote bouwgroepen.

Phill Robinson, CEO van softwarebedrijf Exact: “Het uitrollen van Exact bouw7 in België is een logische stap op de weg om kampioen te worden in de Benelux. Bovendien raakt de huidige COVID-19-situatie ook de bouwsector in België; het is daarom zaak voor bouwbedrijven om nu processen en administratie te stroomlijnen. Een efficiënte en toekomstbestendige basis is daarbij cruciaal en die kan worden opgezet met Exact bouw7. Zo kunnen bouwbedrijven straks weer een versnelling hoger schakelen op de bouwwerf van zodra we het coronavirus de baas zijn.”

In 2019 kocht Exact softwareleverancier bouw7. Sander Jongsma, business manager van bouw7: “Exact bouw7 is ontstaan door het beste uit twee werelden te combineren. De financiële software van Exact, die al bij honderdduizenden bedrijven draait, samengevoegd met de sectorspecifieke software van bouw7. De bouwsector staat vandaag voor grote uitdagingen, digitalisering van de administratie kan daarbij heel wat tijd besparen. In Nederland slaat het al aan. We verwachten dat dit ook in de Belgische bouwsector een succesverhaal wordt omdat die voor soortgelijke uitdagingen staat.”

Op Exact Live België, een online event van 29 september tot 2 oktober, wordt Exact bouw7 officieel gelanceerd voor de Belgische markt. Geïnteresseerden uit België kunnen zich aanmelden voor een kennissessie over de mogelijkheden van de cloudsoftwareoplossing voor bouw en service & onderhoud.

BE Select your country