Nieuws

Exact gaat nauwer samenwerken met het netwerk van WinBooks-verdelers in Wallonië

Exact gaat nauwer samenwerken met het netwerk van WinBooks-verdelers in Wallonië

Nu telewerk en de uitdagingen die ermee samenhangen door de pandemie op de voorgrond treden, groeit bij Belgische ondernemers de interesse voor cloudsoftware. In de organisatie van het werk staan flexibiliteit, continuïteit en veiligheid centraal. Een ideaal moment dus voor cloudsoftwareleverancier Exact om hun aanwezigheid in Wallonië te versterken. Exact blijft investeren in het bekende WinBooks-merk, maar biedt voortaan ook het Exact Online-assortiment aan via een netwerk van ervaren lokale verdelers. 

Marktevolutie

Overtuigd van de waarde van de populaire financiële software WinBooks nam Exact in 2019 het merk over. Hoewel de oplossingen van beide bedrijven elkaar perfect aanvullen, werd nog niet echt met WinBooks en hun verdelersnetwerk samengewerkt om Exact Online te promoten, omdat er vóór dit jaar in Wallonië weinig vraag was naar publieke cloud.

Door de toenemende interesse in software voor publieke cloudomgevingen schakelt Exact nu een versnelling hoger in de samenwerking met het WinBooks-verdelersnetwerk. Paul Ramakers, CEO van Exact: "De WinBooks-partners nu ook Exact Online laten aanbieden vormt een belangrijk onderdeel van onze strategie in de regio. Op die manier krijgen boekhouders en ondernemers in heel Wallonië toegang tot een compleet gamma van geavanceerde financiële en ERP-oplossingen, zowel on-site als in de publieke cloud. Het is een boeiend hoofdstuk in het traject van Exact op de Belgische markt." 

Netwerk van vertrouwenspartners

Exact werkt vandaag in Wallonië en Brussel samen met de volgende IT-experts: Logidrive, Trade and Training, MCH, Polynome, Mafact, Neuronics, IG Soft en MBA. Zij blijven WinBooks-producten en de ondersteuning daarvoor aanbieden, maar kunnen vanaf nu ook de Exact Online-diensten leveren aan klanten die de overstap wensen te maken naar de publieke cloud met een oplossing die in België al meer dan 100.000 gebruikers telt. 

Benoît Muller van Logidrive: "Om onze klanten zo goed mogelijk bij te staan en hen de beste oplossingen te blijven aanbieden, breiden wij als WinBooks Gold-verdeler ons aanbod uit met Exact Online-producten. Zo kunnen we een antwoord bieden op alle behoeften van onze klanten."

Thomas Dolata van Trade and Training (TAT): "Bij TAT willen we onze klanten steeds innoverender oplossingen aanbieden, in lijn met onze missie en marktvisie. Exact Online brengt flexibiliteit en automatisering binnen handbereik, en de nieuwe oplossingen vormen een mooie aanvulling op het succesvolle WinBooks-gamma. Met deze samenwerking zetten we ons gezamenlijk streven naar modernisering kracht bij."

Business software

Mediacontact

Wil je meer informatie over dit bericht, heb je een interviewverzoek, of andere media-gerelateerde vragen? Neem contact op met onze PR-afdeling via media@exact.com.
BE Select your country