Nieuws

Autumn ’21 Release: Introductie CRM in Exact Online

Autumn ’21 Release: Exact introduceert CRM in Exact Online

Nieuwe functionaliteit verhoogt efficiëntie en overzicht in de periodieke software update

Exact voegt een Customer Relationship Management (CRM) toepassing toe aan de vertrouwde omgeving van Exact Online Accountancy. Met deze extra functionaliteiten wordt de efficiëntie gevoelig opgedreven en hebben accountants een compleet overzicht van alle dossiers, communicatie en voortgangsbewaking. Dat maakt Exact bekend in de Autumn ’21 Release die de softwaremaker vandaag presenteert.

Een volledig inzicht in alle taken, handelingen en documenten, dat is wat CRM voor Exact Online Accountancy mogelijk maakt. De licentie voor het CRM-pakket is sinds deze maand beschikbaar voor alle Exact-klanten die met Exact Online Accountancy werken, en van toepassing op al hun administraties, ook degene waarvoor de accountant de boekhouding niet in Exact Online voert.  Het voegt een aantal extra functionaliteiten toe aan het gekende accounting-principe van Exact, en is opgebouwd uit een aantal hoofdonderdelen: contactenbeheer en -communicatie, procesmanagement, dossiersamenstelling en prepare-by-client vragenlijsten, waarbij klanten nu ook een vragenlijst aan meerdere gebruikers tegelijk kunnen versturen.

Alles in één werkstroom

Via de Mijn [Kantoor]-app - die onder de eigen kantoornaam wordt uitgebracht – wordt alle informatie op één plek opgeslagen en ter beschikking gesteld van de dossierbeheerders. Klanten leveren er de nodige documenten en beantwoorden alle noodzakelijke vragen. Zo kan tijdverlies door onnodig oponthoud voorkomen worden omdat alles in één werkstroom zit en alle informatie samen zit.

Accountants kunnen snel communiceren met de klant via de Mijn [Kantoor]-app. Dankzij een chatfunctie die de onlinegesprekken aan de bijhorende documenten koppelt, is alle nodige informatie meteen terug te vinden. Ook qua procesmanagement gaat CRM voor Exact Online Accountancy een stap verder. Op een centraal dashboard krijgen accountants een overzicht en daarmee ook in één
oogopslag een beeld op de informatie die nog ontbreekt, die vervolgens vlot kan worden opgevraagd.

Een online- permanent dossier

CRM voor Exact Online Accountancy bouwt ook één opslagplek voor een permanent dossier. Door alles met elkaar te verbinden, wordt het bewaren van documenten op fileservers of Cloud opslag overbodig en ontstaat er een erg praktisch centraal dossierbeheer. Met behulp van de Prepare-by-client vragenlijsten kunnen eenvoudige vragenlijsttemplates worden samengesteld waarvan ook de deadlines overzichtelijk kunnen worden opgevolgd. Zo smelt alles eens te meer samen tot één overzichtelijk geheel, voor accountant en klant. Dit alles is indien gewenst compleet geïntegreerd met Microsoft SharePoint Online.

“Bij Exact luisteren we naar klanten om te zien waar hun behoeften liggen. We vinden het dan ook belangrijk om flink te investeren in innovaties, zoals de introductie van het CRM-platform. In totaal brachten we met deze Autumn ’21 Release meer dan 60 grotere en kleinere verbeteringen aan in Exact Online. Met CRM voor Exact Online Accountancy zijn we erin geslaagd om de efficiëntie van onze Exact-omgeving nog op te drijven. Dat zorgt voor een vereenvoudiging van de interne processen én versnelt de communicatie met de klant, waardoor er een nog soepelere en vloeiendere flow ontstaat op accountancy-vlak”, zegt Sigrid Jansegers, Sales Director bij Exact België.

Hieronder volgen andere belangrijke updates uit de Autumn ’21 Release:

Exact Online: 73% tijdsbesparing door No hands Accounting

Ondernemers die met Exact Online voor Handel, Productie, Projectmanagement of Uren & Facturen werken profiteren vanaf nu van geautomatiseerde factuurverwerking en besparen tot 73 procent tijd op administratieve taken. Met No hands Accounting worden facturen automatisch gematcht met aankooporders om het aankoopproces onder controle te houden.

Productsuggesties in Exact Online

Klanten van Exact Online Handel, Exact Online Productie en Exact Online Uren & Facturen kunnen ideeën aandragen of hun stem uitbrengen op productsuggesties. Honderden klanten brachten hun stem uit op de productsuggesties die in deze release tot leven zijn gekomen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om abonnementen aan een project te koppelen, meer inzicht te krijgen op de marges en is er een algemene prijslijst geïntroduceerd.

Autumn '21 Release

Op de website staat een gedetailleerd overzicht van alle innovaties in de Autumn ’21 Release.
Business software

Mediacontact

Wilt u meer informatie over dit bericht, heeft u een interviewverzoek, of andere media-gerelateerde vragen? Neem contact op met onze PR-manager Marije Dippel via media@exact.com.
BE Select your country