Al je processen op orde voor de beste zorg

Bij elke zorginstelling draait het uiteindelijk om één ding: de best mogelijke zorg bieden. Maar de zorgsector is sterk in beweging en staat onder druk. Je hebt te maken met meer complexiteit in de administratie en facturatie door verschillende inkomstenstromen. Nieuwe beleidsregels die moeten worden toegepast naar de praktijk. En tegelijkertijd wil je altijd beschikken over de juiste informatie, zodat je strategische beslissingen kunt nemen voor nu en in de toekomst. Dit stelt je organisatie voor nieuwe uitdagingen en dus wil je steunen op een flexibel systeem. Zo kan jij je focussen op waar het echt om draait, namelijk de kwaliteit van zorg.

Strategische keuzes door inzicht

Je streeft altijd naar betere zorg, meer specialisatie en hogere productiviteit met kleinere budgetten. Daarom is het essentieel dat je de zaken op orde hebt. De zorgoplossingen van Exact helpen hierbij en zorgen dat je uiterst efficiënt met het beschikbare geld omgaat. Of je nu zoekt naar financiële of aankoopsoftware, een manier om je zorgspecifieke werkprocessen te stroomlijnen óf naar een oplossing voor je personeels- en loonadministratie. Bovendien krijg je met onze software overzicht én inzicht die je nodig hebt om sneller en slimmer strategische beslissingen te nemen. Zo hou je meer tijd over om goede zorg te bieden.

Volledige integratie van al je processen

Inzicht in al je financiële processen

Met de financiële dashboards en rapporten heb je meteen inzicht in al je financiële processen. Van een interactieve balans, budget en cashflow tot controles en audits. Risicobeheer, compliance en controle komen samen in één financieel systeem. Maak winst met financieel projectmanagement en verminder manueel werk door digitale verwerking en automatische inboeking van facturen.

Optimaliseer je aankoopproces

Onze aankoopsoftware is volledig geïntegreerd in je financiële systeem en maakt het beheren van complexe aankoopprocessen eenvoudig. Dankzij een solide contractbeheer, gedetailleerde rapporten en slimme budgetbewaking stroomlijn je het volledige aankoopproces. Dat leidt tot inzicht, forse kostenbesparingen, tijdwinst en grip op de toekomstige aankoopkosten.

Exact, je businesspartner voor betere zorg

Exact heeft samen met onze gespecialiseerde partners als Corilus, Certacc en Trustteam een breed portfolio binnen de zorgsector. Zij richten zich onder andere op het volledig ontzorgen, adviseren, detacheren en outsourcen binnen de zorg. Gezamenlijk streven we al meer dan 30 jaar voortdurend naar innovatie en het verbeteren van kwaliteit. Zo helpen we de steeds weer hogere verwachtingen en ambities van de markt te realiseren.

Deze bedrijven vertrouwen op de software van Exact

Werk efficiënter met de zorgoplossingen van Exact

BE Select your country