Blog

De nieuwe betekenis van succes

nieuwe betekenis van succes

Na een verhuis duurt het altijd even voordat u zich opnieuw echt thuis voelt in de nieuwe omgeving. Vroeger vond u overal blindelings de weg, nu loopt u overal tegenaan. Uw favoriete zetel ziet er opeens wat oud en versleten uit. En uw boekenkast staat eigenlijk flink in de weg. Het is aftasten, verschuiven en nieuwe dingen uitproberen.

Dat doen wij ook bij Exact. We werken allemaal van thuis uit. We gaan momenteel niet bij bedrijven op bezoek en organiseren geen fysieke trainingen. Maar wat doen we dan wel?

Aanpassen

We passen onze activiteiten aan en blijven garanderen dat u werkt met bedrijfssoftware waarmee u dankzij actuele bedrijfscijfers aan uw succes bouwt. Dat moet, vooral nu succes iets heel anders betekent dan een kwartaal geleden. Het gaat erom dat u met zo min mogelijk kleerscheuren door de crisis komt. Succes zit hem nu in aanpassen.

Voorbeeld van veerkracht

Ondernemers geven niet zomaar op. Dat herkennen we bij veel van onze klanten. Zo heeft I-care, een kmo gespecialiseerd in engineering en maintenance, een systeem om de temperatuur van machines te meten. Dat hebben ze nu aangepast, waardoor ze met infraroodcamera's contactloos de lichaamstemperatuur kunnen meten. Die camera's worden nu op grote schaal gebruikt op drukke plaatsen.

Inspiratie en inzicht

Die volharding, die veerkracht is precies wat wij op dit moment kunnen ondersteunen. Wij helpen door te inspireren. Door uit te leggen hoe onze software u meer inzicht geeft in hoe uw bedrijf er nu echt voor staat. Door u te laten zien en ervaren hoe onze producten werken. Of door persoonlijk uw vragen te beantwoorden.

Webinars en trainingen

Kijk daarom zeker even naar de verschillende webinars en online trainingen. Grote kans dat er iets bij zit dat u helpt om ook nu stappen vooruit te zetten. Het is niet gemakkelijk, zeker niet met alles wat er om u heen gebeurt en wat er mogelijk nog op ons afkomt. Maar wij willen u in ieder geval helpen om deze tijd door te komen.

Het is nog onduidelijk hoelang u in deze nieuwe tijdelijke omgeving moet blijven. Met een beetje geluk kunt u binnen niet al te lange tijd terug naar uw vertrouwde thuissituatie. Gooi die oude zetel of kast dan ook zeker nog niet weg. Maar zorg er tegelijkertijd ook voor dat u een beetje comfortabeler zit.

BE Select your country