Bouw

Exact Online Bouw ondersteunt nu meerdere boekhoudingen

Exact bouw7 ondersteunt nu meerdere boekhoudingen

De werkzaamheden van je bedrijf opsplitsen in verschillende entiteiten heeft veel financiële en fiscale voordelen. Helaas zorgt dat vaak voor meer administratief werk, omdat je bijvoorbeeld veel gegevens dubbel moet invoeren en weinig zicht hebt op de totale werkzaamheden.

Foutloos werken 

Binnen Exact Online Bouw hebben we gefocust op beide voordelen en ervoor gezorgd dat je als ondernemer foutloos kunt werken, dat je goed het verschil ziet tussen jouw verschillende financiële boekhoudingen maar bijvoorbeeld wel maar één planning voor jouw hele bedrijf heeft.

Als gebruiker kun je voortaan gemakkelijk in je Exact Online Bouw-omgeving kiezen welke financiële boekhoudingen je in jouw projectadministratie wilt gebruiken. Vervolgens koppel je die financiële administratie eenvoudig aan een filiaal. Het filiaal gebruik je overal in Exact Online Bouw. Als je het bijvoorbeeld direct selecteert bij het aanmaken van een project, kan de software gemakkelijk bij alles wat aan het project is gekoppeld ook hetzelfde filiaal selecteren. Met de filialen maak je gemakkelijk een onderscheid tussen je offertes, facturen, projecten, enz., maar blijf je toch alles in één omgeving zien. Zo geniet je de voordelen van een volledig overzicht van jouw bedrijf, maar kun je met filters toch inzoomen op een specifiek aspect.

Geen onnodige dubbele handelingen

Omdat de financiële boekhoudingen gesynchroniseerd worden met de projectadministratie, kun je gemakkelijk alle kosten doorboeken, maar worden ook de relaties realtime in de juiste administratie getoond en altijd direct en overal bijgewerkt. Zo voorkom je onnodige dubbele handelingen in verschillende boekhoudingen en staan je relaties altijd met elkaar in verbinding.

BE Select your country