Bouw

Exact bouw7 ondersteunt nu meerdere boekhoudingen

Exact bouw7 ondersteunt nu meerdere boekhoudingen

De werkzaamheden van uw bedrijf opsplitsen in verschillende entiteiten heeft veel financiële en fiscale voordelen. Helaas zorgt dat vaak voor meer administratief werk, omdat u bijvoorbeeld veel gegevens dubbel moet invoeren en weinig zicht hebt op de totale werkzaamheden.

Foutloos werken 

Binnen Exact bouw7 hebben we gefocust op beide voordelen en ervoor gezorgd dat u als ondernemer foutloos kunt werken, dat u goed het verschil ziet tussen uw verschillende financiële boekhoudingen maar bijvoorbeeld wel maar één planning voor uw hele bedrijf heeft.

Als gebruiker kunt u voortaan gemakkelijk in uw Exact bouw7-omgeving kiezen welke financiële boekhoudingen u in uw projectadministratie wilt gebruiken. Vervolgens koppelt u die financiële administratie eenvoudig aan een filiaal. Het filiaal gebruikt u overal in Exact bouw7. Als u het bijvoorbeeld direct selecteert bij het aanmaken van een project, kan de software gemakkelijk bij alles wat aan het project is gekoppeld ook hetzelfde filiaal selecteren. Met de filialen maakt u gemakkelijk een onderscheid tussen uw offertes, facturen, projecten, enz., maar blijft u toch alles in één omgeving zien. Zo geniet u de voordelen van een volledig overzicht van uw bedrijf, maar kunt u met filters toch inzoomen op een specifiek aspect.

Geen onnodige dubbele handelingen

Omdat de financiële boekhoudingen gesynchroniseerd worden met de projectadministratie, kunt u gemakkelijk alle kosten doorboeken, maar worden ook de relaties realtime in de juiste administratie getoond en altijd direct en overal bijgewerkt. Zo voorkomt u onnodige dubbele handelingen in verschillende boekhoudingen en staan uw relaties altijd met elkaar in verbinding.

BE Select your country