Elektronisch factureren via Peppol

Facturen inscannen of manueel invoeren is verleden tijd. Realtime en veilig elektronische facturen uitwisselen. Direct van boekhouding naar boekhouding. Dat kan vandaag nog, dankzij Peppol.

Verbeter uw cashflow met Peppol

Wissel eenvoudig facturen uit met andere geregistreerde bedrijven met Peppol. U behoudt de volledige controle en weet op elk moment hoe het met de facturatie staat. Zo worden fouten voorkomen, betalingen sneller verwerkt, facturen eerder betaald en uw cashflow verbeterd.

Veilig, snel en zorgeloos elektronisch factureren

Wist u dat momenteel meer dan 80% van alle facturen nog manueel wordt ingevoerd? Daardoor blijven facturen te lang liggen, ontbreekt een up-to-date overzicht en is het lastig te bepalen wanneer ergens actie moet worden ondernomen. Gelukkig kan factureren tegenwoordig sneller, betrouwbaarder en goedkoper. Dankzij het internationale Peppol-netwerk om elektronisch factureren.

100% inzicht met Peppol

100% overzicht van uw verzonden e-facturen met Peppol

Verstuurt u uw facturen per mail? En twijfelt u wel eens of uw verzonden facturen wel zijn aangekomen en of de klant ze al verwerkt, goed- of afgekeurd heeft? Met e-facturatie via Peppol heeft u direct inzicht in de status van uw verzonden facturen. Zo weet u waar u aan toe bent. U krijgt meer grip op uw cashflow en heeft een optimale relatie met uw klant.

Elektronisch factureren via Peppol/UBL

Elektronisch en realtime factureren? Gewoon doen. Heeft een leverancier een UBL-factuur gestuurd, dan komt die direct als boeking in Exact Accountancy. Dat gaat via Peppol, het Europese standaardplatform voor elektronisch factureren. Alle klanten van leveranciers van financiële software die op Peppol zijn aangesloten kunnen onderling rechtstreeks UBL-facturen uitwisselen. De boekhoudkundige verwerking verloopt vervolgens automatisch.

Whitepaper peppol elektronisch factureren

Activeer Peppol via No hands

Zeker zijn van een veilige factuuruitwisseling en een complete en up-to-date administratie? Activeer Peppol dan direct via uw Exact-oplossing! En maak gebruik van de add-on No hands Accounting (eigen licentie Exact voor Boekhouden) of een No hands klantboekhouding (samen met uw accountant).

BE Select your country