Snel facturen en bonnen inboeken met Scan & Herken

Win tijd, profiteer van meer inzicht en maak sneller beslissingen dankzij een actuele administratie. Kies ook voor onze Scan & Herken software.

Scan & Herken

Administratiedruk verdwijnt door Scan & Herken

Als ondernemer of accountant heeft u het druk. Dan lukt het niet altijd om al die binnenkomende bonnetjes en facturen te verzamelen, te ordenen en nauwkeurig te verwerken in uw administratie. Ook omdat de ene factuur digitaal binnenkomt als pdf-bestand, de andere via de post of klaar staat in een portal. De technologie achter de Scan & Herken software automatiseert het invoerwerk en houdt uw administratie actueel. Daardoor bespaart u tijd, geld en veel gedoe. Uw administratiedruk verdwijnt door Scan & Herken.

Een factuur scannen doet u, Exact doet de rest

Met Scan & Herken scant u in een handomdraai bonnen en facturen met uw smartphone of tablet via app of e-mail. Alle gescande facturen worden automatisch in dezelfde online omgeving opgeslagen waar uw digitale facturen (bijvoorbeeld uit uw inbox) staan. Zo bouwt u automatisch een overzichtelijk online archief op dat altijd beschikbaar is. Factuur van een nieuwe klant binnen? Dan maakt het systeem automatisch een nieuwe relatie aan, waar volgende facturen aan gekoppeld worden.

Scan & Herken
Scan & Herken

OCR herkent alles op uw factuur

Na de scan wordt de factuur of bon in een hoge kwaliteit opgeslagen zodat deze geoptimaliseerd is voor herkenning. Scan & Herken identificeert via de herkenningstechnologie OCR (Optical Character Recognition) vervolgens automatisch de verschillende factuurvelden, zoals het bedrag, order- en klantnummer. Na een akkoord is de boeking definitief.

Door Scan & Herken te gebruiken kunt u in een uur tijd maar liefst driehonderd facturen inboeken, zelfs als u in hetzelfde bestand verschillende facturen van diverse klanten uploadt. Dat scheelt ontzettend veel tijd.

Wat levert Scan & Herken u op?

Met Scan & Herken heeft u minder werk, meer gebruiksgemak, en kunt u rekenen op 100% nauwkeurige verwerking van facturen en bonnen in een actueel digitaal archief. Nooit meer een bon vergeten, nooit meer een factuur kwijt.

Bekijk Scan & Herken van Exact voor:

Scan & Herken
BE Select your country