Overig

Komt u ook naar de Exact Accountancy dag?

De relatie met je klanten verbeteren door hen te verrassen? Met software van Exact kan je meer dan je denkt. Kom naar de Accountancydag op 26 juni in Maarsen en ontdek hoe je het succes van jouw kantoor vergroot door digitalisering. Je krijgt persoonlijk advies en praktische tips die je direct kunt toepassen.

Hoe helpt de robot jou bij routinetakenHoe kan je slimmer werken met de software die je nu al gebruikt? Wat doe je met de tijd die automatisering oplevert? Tijdens de verdiepingssessies krijg je de antwoorden

Meet the expert
Heb je vragen over het gebruik van jouw Exact softwareGeef ze door bij aanmelding van de Accountancydag. Een specialist neemt uitgebreid de tijd voor je om je vragen te behandelen. Ook op de dag zelf kan je vragen stellen over de software.

Inschrijven
Via onze website kunt u meer informatie over het programma van deze Accountancydag vinden. Tevens kan je je direct inschrijven voor dit evenement en heb je de mogelijkheid om zelf te kiezen welke sessie(s) je wilt volgen.