Overig

Een nieuwe medewerker in dienst, wat moet ik doen?

Stel een medewerker die al toegang heeft tot Exact Online gaat uit dienst en een andere (nieuwe) medewerker wilt u toegang verlenen tot Exact Online. U kunt dan de bestaande gebruiker op non-actief zetten in Exact Online en een nieuwe gebruiker aanmaken. Zo kunt u altijd nog de historie van de bestaande gebruiker bekijken en heeft u tegelijkertijd weer ruimte binnen uw abonnement om een nieuwe gebruiker aan te maken.

1. Ga naar .

2. Klik onder ‘Gebruikers’ door op “Overzicht”.

3. Klik vervolgens door op de naam van de gebruiker waar het om gaat.

4. Vervolgens kunt u kiezen voor “Bewerken”.

5. Bij Fiatteringsgegevens staat Begindatum/Einddatum. Vul een einddatum in met de datum van bijvoorbeeld gisteren of een andere datum in het verleden. Een andere optie is om na het klikken op “Bewerken” te klikken op “Non-actief”. Dan wordt automatisch de datum van gisteren ingevuld als Einddatum.

6. Klik vervolgens op “Bewaren”, de gebruiker is nu non-actief.

7. Nu hebt u weer ruimte om een nieuwe gebruiker aan te maken, via de knop “Nieuw”.

Mocht u hier vragen over hebben, dan horen we graag van u!